Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Survivor 4: «Η γυναίκα του Κώστα δεν τον θέλει σπίτι αλλά...»

Ο λόγος που δε θέλει την επιστροφή του από τον Αγιο Δομίνικο

13 Απριλίου 2021 20:07
Survivor 4: «Η γυναίκα του Κώστα δεν τον θέλει σπίτι αλλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για όλους και για όλα μίλησε ο ξάδελφος του Κώστα Παπαδόπουλου, αναφερόμενος εκτενώς στη συμμετοχή του συγγενούς του στο Survivor και εξηγώντας όλες τις πράξεις και τις συμπεριφορές του.

Ο Οδυσσέας Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day», μετά την υποψηφιότητα του ξαδέλφου του προς αποχώρηση, περιγράφοντας τον χαρακτήρα του και αναφέροντας τη γνώμη του για όλα τα τεκταινόμενα, τονίζοντας πως η οικογένειά του θέλει να τον δει στον τελικό.

Survivor 4: Το σχόλιο του ξαδέλφου του Κώστα Παπαδόπουλου

«Ο Κώστας μπορεί να παρεξηγηθεί με τον τρόπο, που τα λέει. Γενικά είναι ένας ήρεμος άνθρωπος και θέλω να επισημάνω, ότι όλοι οι παίκτες είναι 4-5 μήνες μαζί και τραβάνε πολλά, ενώ εμείς είμαστε στην άνεση του σπιτιού με την οικογένειά μας. Για να έχει αυτή την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο, κάτι θα τον πείραξε.

Δεν είναι μόνο το Survivor, όπου έχει κάνει αίτηση συμμετοχής τρεις φορές. Όπου κι αν υπάρχει δραστηριότητα, ο Κώστας είναι μέσα. Όλες τις μέρες της εβδομάδας είναι φοβερά δραστήριος. Το "δραστήριος", όμως, δε σημαίνει και "γρήγορος" σχετικά με την ήττα από τον Τριαντάφυλλο στο σπριντ.

Γουστάρω να τον βλέπω μέσα στο παιχνίδι. Είναι ένα παιδί που δουλεύει από τα 7-8 του χρόνια και δεν χρειάζεται να τον συμβουλεύσω για κάτι. Καθένας έχει τα συν και τα πλην του και ο Κώστας κατάλαβε το λάθος, που είχε κάνει με την τουαλέτα, ζητώντας συγγνώμη αμέσως μετά. Έχει ένα ιδιαίτερο χιούμορ και παρεξηγήσιμο.

Η γυναίκα του θέλει να μείνει στο παιχνίδι ο Κώστας και να φτάσει τελικό. Είναι ένας άνθρωπος χωρίς κακία και όλοι μπορούν να το καταλάβουν».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share