Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

Survivor 4: Ερωτικές συμβουλές Λιάγκα σε Λιβάνη - «Παράτα τη Μαριαλένα...»

«Δεν έχει άλλο νόημα...»

13 Απριλίου 2021 18:49
Survivor 4: Ερωτικές συμβουλές Λιάγκα σε Λιβάνη - «Παράτα τη Μαριαλένα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτικές συμβουλές... προς τον Γιώργο Λιβάνη θέλησε να δώσει ο Γιώργος Λιάγκας, εξαιτίας όσων βλέπει στο Survivor, με το δημοσιογράφο να τον προτρέπει να τερματίσει τη σχέση του με τη Μαριαλένα.

Αφού προβλήθηκε το επίμαχο απόσπασμα στον αέρα, μετά την κοινή εξομολόγηση Μαρειαλένας-Σάκη, ο Λιάγκας θέλησε να το σχολιάσει και να στείλει το δικό του δημόσιο μήνυμα στον... φερόμενο ως σχέση της Μαριαλένας στην Ελλάδα, Γιώργο Λιβάνη!

Survivor 4: Η συμβουλή του Λιάγκα στον Λιβάνη για τη Μαριαλένα

«Νομίζω ότι ένας Έλληνας που δεν θα αισθάνεται καλά από χθες το βράδυ, είναι σίγουρα ο Γιώργος Λιβάνης. Μετά το χθεσινό επεισόδιο «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ»… Κι αν δεν το έχει τελειώσει, εγώ τον συμβουλεύω -χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο, έχω μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο- να το τελειώσει. Δεν έχει νόημα αυτό το πράγμα. Όταν την βλέπει όλη η Ελλάδα να λέει «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ»… δεν είναι ωραία πράγματα αυτά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια και μετά την προβολή βίντεο από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε σε πιο έντονο ύφος: «Αν εγώ είμαι ο Γιώργος Λιβάνης και βλέπω από το σπίτι μου ότι «η αγάπη του Σάκη είναι τόση, τόση ή τόση» πώς θα αισθανόμουν»;

Survivor 4: «Βόμβα» Καλίδη για τη σχέση Λιβάνη-Μαριαλένας - «Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή...»

«Βόμβα» για τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έριξε ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στο θέμα αυτό του Survivor κι έκανε μια εκτίμηση για το ποια είναι η μεταξύ τους κατάσταση, καθώς και το τι σκέφτεται ο τραγουδιστής.

Το Σαββατοκύριακο αποκαλύφθηκε πως πρώην παίκτης είπε στον τραγουδιστή να μην περιμένει την Μαριαλένα, με πολλούς να θεωρούν πως πρόκειται για τον Πάνο Καλίδη. Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε άλλα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις Καλίδη για Λιβάνη και Μαριαλένα

«Πριν τρεις εβδομάδες που έφυγα από το Survivor ήταν διαφορετικές οι ομάδες, μπλε και κόκκινοι, άλλες οι συνθήκες. Όταν έφυγα εγώ ισχύει, αυτό που είπε και η Μαριαλένα στον Ατζούν, ότι έχει κατι σοβαρό έξω και ότι της άρεσε αυτό που έχει έξω. Τώρα βλέπω αυτό που βλέπετε και εσείς…

Εγώ στον Γιώργο είπα ότι έβλεπα μέσα στο παιχνίδι, ότι δεν τρέχει κάτι με τον Σάκη, ότι τα παιδιά, επειδή είχαν μια σχέση δύο χρόνων, είναι φυσιολογικό να κάτσουν να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Δεν έβλεπα μια αναζωπύρωση σχέσης.

Τώρα βλέποντας την κάμερα να βγάζει την Μαριαλένα και τον Σάκη να είναι πιο κοντά, δεν ξέρω αν είναι αναζωπύρωση μιας σχέσης. Ο Λιβάνης έχει να σκεφτεί αν ισχύει αυτό που βλέπει, ή αν είναι κάτι που αφήνει η παραγωγή να εξελιχθεί έτσι. Ένας λόγος που μπήκε ο Σάκης ήταν επειδή ήταν ο πρώην της Μαριαλένας.

Εγώ νομίζω ότι ο Λιβάνης είναι μαζί με την Μαριαλένα. Δεν έχουμε κάνει τέτοιες κουβέντες. Πιστεύω ότι την περιμένει».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share