Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021

Survivor 4: Ο άγνωστος καβγάς Τριαντάφυλλου-ΛεΠα - «Ήταν επιθετικός και...»

Ο «Ντάφυ» δεν κάθεται ήσυχος...

13 Απριλίου 2021 18:31
Survivor 4: Ο άγνωστος καβγάς Τριαντάφυλλου-ΛεΠα - «Ήταν επιθετικός και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως... δεν μπορεί να μείνει ήσυχος και αρκετές φορές ξεφεύγει απέναντι σε συναδέλφους του, με τον Λευτέρη Πανταζή να αναφέρεται σε έναν καβγά τους από το παρελθόν, τη στιγμή που έγινε γνωστός κι ένας τσακωμός του με τον «Κόρο».

Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στην παραλία, αλλά ο ΛεΠα δεν είχε πρόβλημα να προσθέσει, με καλή πρόθεση ότι ο συνάδελφός του είναι αυτός, που βλέπουμε στο Survivor.

Survivor 4: Το σχόλιο του ΛεΠα για τον «Ντάφυ»

«Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλός στο Survivor, το διαχειρίζεται πολύ καλά και νομίζω ότι πάει προς τον τελικό. Αυτό που βλέπετε είναι ο Τριαντάφυλλος. Όταν σε αγαπάει, σε αγαπάει. Όταν τσαντίζεται, τον βλέπεις τσαντισμένο. Όταν σε βρίζει, σε βρίζει. Όταν βλέπει κάμερα γίνεται γλυκός», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

«Κι εγώ έχω τσακωθεί μαζί του, στην Αυστραλία, όταν τον είχα εκεί. Ήταν στα πρώτα του βήματα, μετά ήρθε μου ζήτησε συγγνώμη. Ήταν επιθετικός, αλλά ήταν μόλις 20 ετών και είχε κάνει το πρώτο του σουξέ και τον είχα στην Αυστραλία μαζί μου. Τσακωθήκαμε και μετά ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη και εκεί τελείωσε όλη η κατάσταση».

Survivor spoiler 13/04: ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Δεν παίρνει ατομική ο Τριαντάφυλλος! Είναι ο ένας υποψήφιος

Survivor spoiler: Μπορεί από χτες να κάνει τον γύρο του διαδικτύου η αποκάλυψη πως ο Τριαντάφυλλος θα κερδίσει την ατομική ασυλία αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει!

Χτες πρώτοι εδώ στο Athensmagazine.gr σας αποκαλύψαμε πως στο Twitter έχει διαρρεύσει ότι ο Ντάφυ είναι ο παίκτης που κερδίζει την ατομική ασυλία της ημέρας και σας είπαμε πως μόλις το Athensmagazine.gr το ελέγξει θα σας ενημερώσει!

Το Athensmagazine.gr έξαψε και έμαθε πως η είδηση για την ατομική ασυλία του Ντάφυ είναι... ράδιο αρβύλα και πως ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor!

Survivor spoiler 13/04: ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Δεν παίρνει ατομική ο Τριαντάφυλλος!

Επειδή όμως από χτες επικρατεί μια αναστάτωση για τους υποψήφιους και τις ασυλίες σας τονίζουμε πως οι μόνοι σίγουροι προς το παρόν είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος που έχει βγει από χτες και ο Τριαντάφυλλος! Για τους υπόλοιπους θα ενημερωθείτε εντός της ημέρας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share