Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Αποκάλυψη «βόμβα» - Αυτά τα λεφτά ήθελε η Μέγκι Ντρίο για να μπει στο ριάλιτι

Για ποιο λόγο τελικά δεν πήγε Άγιο Δομίνικο;

13 Απριλίου 2021 16:43
Survivor 4: Αποκάλυψη «βόμβα» - Αυτά τα λεφτά ήθελε η Μέγκι Ντρίο για να μπει στο ριάλιτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μεγάλη αποκάλυψη έρχεται για το Survivor και τη Μέγκι Ντρίο, με την πρώην παίκτρια του GTNM να επιβεβαιώνει μια πληροφορία που σας δώσαμε στο παρελθόν περί πρότασης να συμμετάσχει, καθώς και το πόσα ζήτησε.

Το μοντέλο, παράλληλα, αναφέρθηκε στους λόγους, που αποφάσισε τελικά να μη δεχθεί την πρόταση, εξηγώντας πως δε θα άντεχε την αναγνωρισιμότητα μετά το ριάλιτι.

Survivor 4: Η πρόταση στη Μέγκι Ντρίο και η άρνησή της

«Αυτό που με κέρδισε στον σύντροφό μου ήταν ότι στην αρχή ήταν δύσκολο να συναντηθούμε. Όταν είσαι ένα απλό παιδί και ξαφνικά βγαίνεις από ένα ριάλιτι, είναι διαφορετική η ζωή σου, η προσέγγιση του κόσμου, η αναγνωρισιμότητα. Αυτά σε πνίγουν, δεν ξέρεις πως να τα διαχειρίζεσαι και το μόνο που δεν ήθελα ήταν κάποιον εξτρά πάνω από το κεφάλι μου. Ήταν δύσκολο πολύ γιατί είχα πάρει πάρα πολλά hate ότι είμαι κακάσχημη και βρωμοαλβανίδα.

Μου είχαν κάνει πρόταση για το Survivor, δυο φορές κιόλας και ζήτησα 4000 την εβδομάδα. Δεν πήγα γιατί θεώρησα ότι θα καιγόμουν τηλεοπτικά. Αλλά το Survivor τι είναι; Πάω τρέχω εκεί σκοτώνομαι, πέφτω κάτω μένω χωρίς φαΐ... Γιατί να το κάνω αυτό; Για να πάρω λεφτά;

Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ πιεσμένος. Ταυτίζομαι λίγο με τον Αλέξη Παππά γιατί ο τρόπος που τα λέει είναι πολύ to the point».

Ανατροπή στο Survivor: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής - Δείτε ντοκουμέντο!

Survivor: Oι συζητήσεις γίνονται κυρίως για τις αποχωρήσεις της εβδομάδας, αλλά και για το ποιος μπορεί να είναι ο φετινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης. Κι υπάρχει ένα όνομα που ξεχωρίζει..

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share