Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 13/04, οριστικό: Δεν είναι υποψήφιος ο Αλέξης Παππάς - Αυτοί είναι οι 4!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

13 Απριλίου 2021 15:06
Survivor spoiler 13/04, οριστικό: Δεν είναι υποψήφιος ο Αλέξης Παππάς - Αυτοί είναι οι 4!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 13/04: Μόλις έγιναν γνωστές οι υποψηφιότητες για το σημερινό επεισόδιο (13/04) του Survivor 4 και από μέσα απουσιάζει ο Αλέξης Παππάς!

Χτες είδαμε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε με νίκη 10-8 υπέρ των κόκκινων, πολύ πιο εύκολα όμως από ότι δείχνει το τελικό σκορ αφού σ' όλο το ματς είχαν το προβάδισμα, εκτός από μια αντεπίθεση των μπλε που έφερε το 8-8 προσωρινά! Η νίκη αυτή έφτιαξε απίστευτα το κλίμα των κόκκινων, αφού ακολούθησε και ένα ξέφρενο πάρτι με αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες να έρθουν πιο κοντά. Ακόμα και ο Αλέξης με την Ηλία που είχαν "σφαχτεί" μια μέρα πριν!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Από την άλλη η ήττα για τους μπλε δημιούργησε προβλήματα, καθώς με βάση την ασυλία που έχουν οι γυναίκες και την ατομική που κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης, αν χάσουν σήμερα κινδυνεύουν να είναι όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Προς το παρόν είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς το πρωί! Πάμε όμως στα σημερινά αφού έχουμε μια δεύτερη μάχη για την ασυλία.

Survivor spoiler 13/04

Survivor spoiler 13/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Μπορεί το trailer του επεισοδίου της Τρίτης να έχει αργήσει να έρθει στα χέρια μας, όμως το Athensmagazine.gr γνωρίζει πολύ καλά ποια ομάδα κερδίζει σήμερα! Η πληροφορία έχει έρθει από χτες και είναι 100% επιβεβαιωμένη! Δεύτερος αγώνας ασυλίας λοιπόν για κόκκινους και μπλε με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους δεύτερους ενώ και οι πρώτοι την θέλουν για να μην χαλάσουν το εξαιρετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα! Ποιος κερδίζει τελικά;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr σήμερα έρχεται η ανατροπή και νικητές είναι οι μπλε! Επομένως οι κόκκινοι καλούνται να δώσουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 13/04, οριστικό: Δεν είναι υποψήφιος ο Αλέξης Παππάς - Αυτοί είναι οι 4!

Survivor spoiler 13/04: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Παύλος Γαλακτερός από την μπλε ομάδα και ο Τριαντάφυλλος με την Ελευθερία Ελευθερίου από την κόκκινη! Μεγάλη έκπληξη που δεν είναι υποψήφιος ο Αλέξης Παππάς, κάτι που σημαίνει πως όποιος κέρδισε την ασυλία ψήφισε καθαρά αγωνιστικά!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share