Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Δυστυχώς άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του Ηλία! Αποχωρεί από το Survivor 4;

Ραγδαίες εξελίξεις με τον τραυματισμό του Ηλία Μπόγδανου!

13 Απριλίου 2021 12:21
Survivor spoiler: Δυστυχώς άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του Ηλία! Αποχωρεί από το Survivor 4;

Survivor spoiler: Άσχημα τα νέα για τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος θα χτυπήσει άσχημα στο σημερινό αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας!

Όπως είδαμε από το trailer του επεισοδίου της ημέρας (13/04) αλλά σας είχαμε μεταφέρει από το πρωί της Τρίτης, ο Ηλίας Μπόγδανος θα έχει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό!

Συγκεκριμένα καθώς θα προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω σε κάτι σχοινιά, ο Ηλίας θα χάσει τον έλεγχο και θα πέσει άσχημα από το εμπόδιο, χτυπώντας το γόνατό του! Η κατάστασή του μάλιστα ήταν τόσο άσχημη που ο ίδιος έφυγε απευθείας με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο!

Οι πρώτες σκέψεις που μας ήρθαν στο μυαλό ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Χικμέτ στο τελευταίο Survivor, εκείνο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, όταν το απόλυτο φαβορί για την κατάσταση του τροπαίου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, έπαθε χιαστό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άρον άρον από το Survivor 4!

Survivor spoiler: Δυστυχώς άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του Ηλία!

Survivor spoiler: Υπάρχει κίνδυνος να αποχωρήσει ο Ηλίας Μπόγδανος από το Survivor 4;

Φυσικά και υπάρχει! Πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο νεαρός τραγουδιστής έχει χτυπήσει στο γόνατο και πως η κατάστασή του θέλει μεγάλη προσοχή! Σύμφωνα με διαρροή μας σήμερα, μετά τον τραυματισμό του, ο Ηλίας δεν θα αγωνιστεί άλλο και μάλιστα η κατάσταση του δεν είναι τόσο απλή!

Αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Ηλίας Μπόγδανος σε πρώτη φάση θα επιστρέψει στο Survivor και στην παραλία των δύο ομάδων με ένα μεγάλο αλλά! Τι αλλά; Ότι θα χρειαστεί ξεκούραση και μάλιστα για αρκετές ημέρες και στην συνέχεια θα εξεταστεί εκ νέου ο τραυματισμός του. Αυτό σημαίνει πως οι κόκκινοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του δεύτερου καλύτερού τους παίκτη, βάση στατιστικών, μετά τον Σάκη Κατσούλη! Όπως και να έχει θα είναι μια άσχημη εξέλιξη για το παιχνίδι αφού οι μπλε θα αποκτήσει ξανά μεγάλο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους μέχρι να επιστρέψει ο Ηλίας στους στίβους μάχης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share