Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021

Survivor - Έλενα Κρεμλίδου: "Οι δυο παίκτες που έκαναν την ανάγκη τους μέσα στην θάλασσα"

«Ευτυχώς δεν ήμουν μαζί τους στη θάλασσα εκείνη τη μέρα»

13 Απριλίου 2021 11:58
Survivor - Έλενα Κρεμλίδου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Αποκαλύψεις για το Survivor 4, έκανε η πρώην παίκτρια της Μπλε ομάδας, Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα, "έδωσε" δυο συμπαίκτες της που έκαναν την... πισινή ανάγκη τους μέσα στην θάλασσα.

«Είχαμε ορίσει ένα μέρος 150 μέτρα μακριά για τουαλέτα, στην άμμο ώστε να τα καλύπτουμε. Το θέμα είναι ότι κάποιοι ήθελαν να δοκιμάσουν πώς είναι να κάνεις την ανάγκη σου μέσα στη θάλασσα. Ήταν δύο, το δοκίμασαν και το έκαναν. Ευτυχώς δεν ήμουν μαζί τους στη θάλασσα εκείνη τη μέρα», αποκάλυψε η Instagrammer.

Μιλώντας για τους παίκτες είπε: «Ο James είναι πανέξυπνος, ο Νίκος έχει πολύ καλή ψυχή. Ο Αλέξης Παππάς είναι πανούργος. Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι πονηρή. Όσο έλειπα στο νοσοκομείο με έθαβε. Ο Τριαντάφυλλος είναι κουραστικός. Ο Κόρομι είναι αρκετά στρατηγικός».

Ενώ, όσον αφορά την σχέση Μαριαλένας - Σάκη: «Ισχύει ότι η Μαριαλένα έκραζε σε εμάς τον Σάκη σαν να μην υπάρχει αύριο. Η Μαριαλένα είναι όπου φυσάει ο άνεμος, δεν έχει ακεραιότητα χαρακτήρα».

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις της Μαριπόσα για το Survivor 4

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share