Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 13/04: ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Δεν παίρνει ατομική ο Τριαντάφυλλος! Είναι ο ένας υποψήφιος

Αποδείχτηκε ράδιο αρβύλα το Spoiler!

13 Απριλίου 2021 11:12
Survivor spoiler 13/04: ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Δεν παίρνει ατομική ο Τριαντάφυλλος! Είναι ο ένας υποψήφιος
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μπορεί από χτες να κάνει τον γύρο του διαδικτύου η αποκάλυψη πως ο Τριαντάφυλλος θα κερδίσει την ατομική ασυλία αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει!

Χτες πρώτοι εδώ στο Athensmagazine.gr σας αποκαλύψαμε πως στο Twitter έχει διαρρεύσει ότι ο Ντάφυ είναι ο παίκτης που κερδίζει την ατομική ασυλία της ημέρας και σας είπαμε πως μόλις το Athensmagazine.gr το ελέγξει θα σας ενημερώσει!

Το Athensmagazine.gr έξαψε και έμαθε πως η είδηση για την ατομική ασυλία του Ντάφυ είναι... ράδιο αρβύλα και πως ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor!

Survivor spoiler 13/04: ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Δεν παίρνει ατομική ο Τριαντάφυλλος!

Επειδή όμως από χτες επικρατεί μια αναστάτωση για τους υποψήφιους και τις ασυλίες σας τονίζουμε πως οι μόνοι σίγουροι προς το παρόν είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος που έχει βγει από χτες και ο Τριαντάφυλλος! Για τους υπόλοιπους θα ενημερωθείτε εντός της ημέρας!

Survivor trailer 13/04: Ο σοβαρός τραυματισμός του Ηλία και η... μούρλα της Μαριαλένας! (video)

Survivor spoiler 13/04: Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του νέου επεισοδίου που στιγματίζεται από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Ηλία Μπόγδανου!

To πρωί της Τρίτης σας ενημερώσαμε πως ο Ηλίας Μπόγδανος τραυματίζεται πολύ σοβαρά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το trailer που ακολουθεί! Την ίδια ώρα η Μαριαλένα τρελαίνεται και αρχίζει να μιλάει... μόνη της στην φωτιά, κάτι που το κάνει σαφέστατα ειρωνικά επειδή οι υπόλοιποι παίκτες της μπλε ομάδας δεν την υπολογίζουν!

Ταυτόχρονα κόλαση θα έχουμε στο συμβούλιο του νησιού, με τον Τζέιμς Καφετζή, για ακόμα ένα βράδυ να βρίσκεται στο στόχαστρο! Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα;

Δείτε το trailer του επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share