Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 13/04: Βόμβα! Αποχωρεί ο Ηλίας Μπόγδανος μετά από σοβαρό τραυματισμό!

Τεράστια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής!

13 Απριλίου 2021 10:04
Survivor spoiler 13/04: Βόμβα! Αποχωρεί ο Ηλίας Μπόγδανος μετά από σοβαρό τραυματισμό!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 4 με τον Ηλία Μπόγδανο, με τις επόμενες ώρες να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον του στο ριάλιτι!

Τον έχουν ματιάσει τον Ηλία Μπόγδανο στα τελευταία επεισόδια δεν εξηγείται αλλιώς! Μετά τον τσακωμό με τον Αλέξη Παππά, όπου ο τραγουδιστής λύγισε και έβαλε τα κλάματα, η εβδομάδα θα συνεχιστεί με άσχημο τρόπο για τον Ηλία αφού θα τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο σημερινό (13/04) αγώνα για την δεύτερη ασυλία!

Μάλιστα ο τραυματισμός του θα είναι τόσο σοβαρός, αφού θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ θα λυγίσει για ακόμα μια φορά και θα βάλει τα κλάματα!

Survivor spoiler 13/04: Βόμβα! Αποχωρεί ο Ηλίας Μπόγδανος

Και κάπου εδώ έρχεται και να προστεθεί και μια αποκάλυψη που σας έχουμε κάνει από χτες! Πως ο Τριαντάφυλλος κερδίζει την ατομική και δίνει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ηλία Μπόγδανο! Αρχικά μας έκανε μεγάλη εντύπωση και το γεγονός πως παίρνει ατομική ο Ντάφυ και το γεγονός πως δίνει υποψήφιο τον Ηλία! Ωστόσο αυτό γίνεται πιθανότατα διότι ο Ηλίας μπορεί να μην είναι σε θέση να συνεχίσει στο Survivor και να πρέπει να αποχωρήσει! Οπότε ο Τριαντάφυλλος τον δίνει ως υποψήφιο για να του κάνει την... χάρη! Λέτε;

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: Η εξομολόγηση Σάκη - Μαριαλένας και η επίθεση Παππά σε Τζέιμς - Δείτε τα highlights

Survivor 4: Στο χθεσινό 12/4 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, είδαμε την εξομολόγηση Μαριαλένας και Σάκη για την αγάπη τους, αλλά και την επίθεση Αλέξη Παππά στον Τζέιμς!

Αυτά είναι τα highlights του Survivor 4

Με ένα meeting της Κόκκινης ομάδας ξεκίνησε το επεισόδιο, με τον Αλέξη Παππά να έχει ξυπνήσει με διαθέσεις επανασύνδεσης και συμφιλίωσης. Οι Κόκκινοι «σφάχτηκαν» στο προχθεσινό επεισόδιο, με τον Ηλία και τον Αλέξη να είναι μια ανάσα πριν πιαστούν στα χέρια! Ωστόσο και οι δύο φαίνεται να είναι μετανιωμένοι για την ακραία συμπεριφορά τους και πρόθυμοι να επαναφέρουν την τάξη και την γαλήνη στο παιχνίδι.

Ο Αλέξης θέλησε να μαζέψει την ομάδα στην καλύβα και να προσπαθήσουν να λύσουν τις όποιες διαφορές τους, προκειμένου να επιστρέψουν από τον αγώνα ασυλίας νικητές!

Πράγματι, όλοι οι παίκτες φάνηκε να είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν τον σημερινό αγώνα και μάλιστα ανέφεραν πόσο τους άρεσε που ενώθηκαν και άφησαν για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους.

Αλέξης Παππάς: «Ο Τζέιμς είναι η κύρια αιτία του κακού»

Δίχως τέλος φαίνεται να είναι η εμπάθεια που νιώθει ο Αλέξης Παππάς προς τον Τζέιμς, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως κύρια πηγή του κακού.

Οι δύο αντίπαλοι παίκτες βρίσκονται «στα μαχαίρια» και τα «καρφιά» που πετάει ο ένας στον άλλον ολοένα και πληθαίνουν.

Ο Αλέξης, προκειμένου να δικαιολογήσει την ακραία συμπεριφορά που έδειξε στον Ηλία στο χθεσινό επεισόδιο, ανέφερε πως ο Τζέιμς είναι ο κύριος στόχος του και πως μόνο με αυτόν έχει πρόβλημα, με τον Τζέιμς ωστόσο να εξακολουθεί να απορεί, τι μένος έχει ο Αλέξης μαζί του και από που πηγάζει όλο αυτό.

Μαριαλένα: «Ο Σάκης με αγαπάει και τον αγαπάω και εγώ πάρα πολύ»

Σε μια εξομολόγηση αγάπης προχώρησαν για ακόμη μια φορά η Μαριαλένα και ο Σάκης στο Survivor, με το πρώην ζευγάρι να προκαλεί αρκετά!

Το γνωστό παρεάκι, Παππάς, Τριαντάφυλλος, Μαριαλένα και Σάκης συζητούσαν για τον αγώνα και τα έπαθλα, με τον Ντάφι να πετάει την σπίθα προκειμένου να κόψει αντιδράσεις και να αποσπάσει απαντήσεις.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ρώτησε το ζευγάρι πόση αγάπη νιώθει ο ένας για τον άλλον, με το ζευγάρι να απαντά ότι αγαπιούνται πάρα πολύ και πως στηρίζονται επίσης πολύ. Από την άλλη, ο Σάκης δήλωσε πως αν έμπαινε στο παιχνίδι και δεν ήταν μέσα η Μαριαλένα, σίγουρα δεν θα ήταν το ίδιο για αυτόν, με την αδερφή του να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του.

Επίθεση Σάκη σε Τζέιμς - «Έχεις εκτεθεί μόνος σου»

Εντάσεις και καυγάδες σημειώθηκαν για ακόμη μια φορά πριν την έναρξη του αγώνα ασυλίας στο Survivor, με τον Σάκη να επιτίθεται έντονα στο Τζέιμς. Ο άσχημος τσακωμός μεταξύ Ηλία και Αλέξη φαίνεται να μην έχει ξεχαστεί, μιας και αποτέλεσε την αφορμή να ξανά «φαγωθούν» μεταξύ τους οι δύο ομάδες.

Ο Σάκης κατηγόρησε μπροστά σε όλους τον Τζέιμς, ότι προσέγγισε τον Ηλία μετά τον καυγά του, όχι για να τον ηρεμήσει και να του συμπαρασταθεί, αλλά για να τον χειραγωγήσει με βάση πάντα την περιβόητη αυτή στρατηγική του.

Φυσικά, ο Τζέιμς το αρνήθηκε κατηγορηματικά, δηλώνοντας πως ποτέ δεν θα έπαιζε με την υγεία του άλλη και πως ότι έκανε το έκανε καθαρά για ανθρώπινους λόγους. Όμως σύσσωμη η κόκκινη ομάδα φάνηκε να χλευάζει τα λεγόμενα του και να επιμένει στους ισχυρισμούς του Σάκη.

Νικητές οι Κόκκινοι με 10-8

Ένας ακόμη αγώνας ασυλίας του Survivor έφτασε στο τέλος του, με το Youweekly να επιβεβαιώνεται πλήρως για τα spoils που σας έχουμε δώσει από το πρωί της Δευτέρας.

Με διαθέσεις συμφιλίωσης και επανένωσης ξύπνησαν οι παίκτες, με άγριες τελικά κατέληξαν να πάνε στο στίβο μάχης. Και αυτό γιατί ο Σάκης δεν δίστασε να επιτεθεί στον Τζέιμς και να τον κατηγορήσει για την στρατηγική του.

Ωστόσο, οι δύο ομάδες μπήκαν πιο αποφασισμένες από ποτέ, μιας και το έπαθλο εκτός από την ασυλία, περιλάμβανε και φαγητό αλλά και έξοδο σε γνωστό κλάμπ του νησιού!

Η ομάδα όμως που κατάφερε και κέρδισε ήταν η Κόκκινη, σημειώνοντας το σκορ 10-8!

Νικητής της ατομικής ασυλίας ο Νίκος Μπάρτζης

Την ασυλία και το πιο δυνατό έπαθλο για φέτος κατάφεραν και κέρδισαν οι Κόκκινοι παίκτες, με τους Μπλε από την άλλοι να παλεύουν για την ατομική ασυλία.

Η Κόκκινη ομάδα κατάφερε και κέρδισε την ασυλία, φαγητό αλλά και μια έξοδο σε ένα από τα πιο γνωστά κλάμπ του νησιού, με τους παίκτες να ουρλιάζουν κυριολεκτικά από την χαρά τους. Η Μπλε ομάδα ωστόσο αναγκάστηκε να παλέψει για την ασυλία προκειμένου ένας από αυτούς να αισθανθεί ασφαλής για την παραμονή του.

Τελικά, ο παίκτης που την κέρδισε ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος στο συμβούλιο θα χρειαστεί να δώσει στο τάκο έναν άντρα συμπαίκτη του, μιας και οι γυναίκες έχουν άτυπη ασυλία.

Μαριαλένα: «Δεν με απασχολεί άμα χόρεψε ο Σάκης με τις χορεύτριες, ελεύθερο παιδί είναι»

Χαμός έγινε στο κλάμπ που πήγαν οι Κόκκινοι παίκτες μετά την νίκη τους στον αγώνα ασυλίας, με τις χορεύτριες ωστόσο να αποτελούν την πέτρα του σκανδάλου για την Μαριαλένα και τον Σάκη.

Ο Αλέξης Παππάς ανέφερε χαρακτηριστικά πως η Μαριαλένα τον έβαλε να προσέχει τον Σάκη στο κλαμπ, μη τυχόν ξεσαλώσει και χορέψει τόσο με τις παίκτριες των άλλων Survivor, όσο και με τις ξένες χορεύτριες.

Ο Σάκης ωστόσο ήταν κύριος, με την Νικολέτα από την άλλη να του δείχνει ασταμάτητα τις χορευτικές της ικανότητες, κάτι που δεν δίστασε ο Αλέξης να το μαρτυρήσει στην πρώην σύντροφο του.

Η ίδια όμως, όπως δήλωσε και στην κάμερα, δεν την πείραζε που χόρεψε μιας και... είναι ελεύθερο παιδί και μπορεί να κάνει ότι θέλει!

Παππάς για Τζέιμς: «Μου θυμίζει μια σάπια ντομάτα, είναι τελείως σαθρός»

Απίστευτες εντάσεις έκαναν ξανά την εμφάνιση της στο συμβούλιο του Survivor, με τον Αλέξη να τα βάζει άγρια με τον Τζέιμς, με αφορμή ένα ψάρι.

Ο Τζέιμς όπως ειπώθηκε προσέφερε στην Κόκκινη Ομάδα ένα ψάρι, με τους παίκτες ωστόσο αρχικά να το αρνούνται κατηγορηματικά. Καθώς όμως ο ίδιος επέμενε, ο Αλέξης το δέχτηκε προκειμένου να τελειώσει το θέμα.

Όμως, λίγο αργότερα, ο Τζέιμς επέστρεψε και ζήτησε πάλι πίσω το ψάρι, κάτι που φάνηκε εξαιρετικά αγενές και άσχημο προς τους Κόκκινους.

Ο ίδιος ανέφερε πως το έκανε καθαρά και μόνο επειδή νόμιζε αρχικά πως οι συμπαίκτες του είχαν φάει, για αυτό και το προσέφερε στην αντίπαλη ομάδα. Όταν όμως αντιλήφθηκε πως οι Μπλε δεν είχαν φάει, το θέλησε πάλι πίσω για να μην μείνουν νηστικοί. Όλα αυτά λοιπόν έβγαλαν έξω από τα ρούχα του τον Αλέξη, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως.. μια σάπια ντομάτα και ως έναν σαθρό άνθρωπο.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ένα ακόμη συμβούλιο του Survivor τελείωσε, με έναν παίκτη από την Μπλε Ομάδα να βγαίνει στο τάκο και να ορίζεται ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι Κόκκινοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι από ποτέ στον σημερινό αγώνα ασυλίας και κατάφεραν να κερδίσουν την Μπλε ομάδα, σημειώνοντας μάλιστα το σκορ 10-8. Με τον Νίκο Μπάρτζη να έχει κερδίσει την ατομική ασυλία, οι Μπλε πήγαν στο συμβούλιο αρκετά απογοητευμένοι αλλά και πεινασμένοι.

Αφού πρώτα αρπάχτηκαν Αλέξης και Τζέιμς, στην συνέχεια η Μπλε ομάδα ψήφισε έναν συμπαίκτη τους, ο οποίος τελικά ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share