Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Survivor 4: Το φώναξε για τον Σάκη η Μαριαλένα - «Τον αγαπώ πάρα πολύ»

Δεν κρατιούνται οι δυο τους!

12 Απριλίου 2021 22:50
Survivor 4: Το φώναξε για τον Σάκη η Μαριαλένα - «Τον αγαπώ πάρα πολύ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια εξομολόγηση αγάπης προχώρησαν για ακόμη μια φορά η Μαριαλένα και ο Σάκης στο Survivor, με το πρώην ζευγάρι να προκαλεί αρκετά!

Το γνωστό παρεάκι, Παππάς, Τριαντάφυλλος, Μαριαλένα και Σάκης συζητούσαν για τον αγώνα και τα έπαθλα, με τον Ντάφι να πετάει την σπίθα προκειμένου να κόψει αντιδράσεις και να αποσπάσει απαντήσεις.

Survivor 4: Η εξομολόγηση αγάπης Μαριαλένας και Σάκη

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ρώτησε το ζευγάρι πόση αγάπη νιώθει ο ένας για τον άλλον, με το ζευγάρι να απαντά ότι αγαπιούνται πάρα πολύ και πως στηρίζονται επίσης πολύ, όπως είχαμε δει και στα σχετικά πλάνα.

Από την άλλη, ο Σάκης δήλωσε πως αν έμπαινε στο παιχνίδι και δεν ήταν μέσα η Μαριαλένα, σίγουρα δεν θα ήταν το ίδιο για αυτόν.

Survivor 4: «Βόμβα» Καλίδη για τη σχέση Λιβάνη-Μαριαλένας - «Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή...»

«Βόμβα» για τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έριξε ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στο θέμα αυτό του Survivor κι έκανε μια εκτίμηση για το ποια είναι η μεταξύ τους κατάσταση, καθώς και το τι σκέφτεται ο τραγουδιστής.

Το Σαββατοκύριακο αποκαλύφθηκε πως πρώην παίκτης είπε στον τραγουδιστή να μην περιμένει την Μαριαλένα, με πολλούς να θεωρούν πως πρόκειται για τον Πάνο Καλίδη. Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε άλλα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις Καλίδη για Λιβάνη και Μαριαλένα

«Πριν τρεις εβδομάδες που έφυγα από το Survivor ήταν διαφορετικές οι ομάδες, μπλε και κόκκινοι, άλλες οι συνθήκες. Όταν έφυγα εγώ ισχύει, αυτό που είπε και η Μαριαλένα στον Ατζούν, ότι έχει κατι σοβαρό έξω και ότι της άρεσε αυτό που έχει έξω. Τώρα βλέπω αυτό που βλέπετε και εσείς…

Εγώ στον Γιώργο είπα ότι έβλεπα μέσα στο παιχνίδι, ότι δεν τρέχει κάτι με τον Σάκη, ότι τα παιδιά, επειδή είχαν μια σχέση δύο χρόνων, είναι φυσιολογικό να κάτσουν να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Δεν έβλεπα μια αναζωπύρωση σχέσης.

Τώρα βλέποντας την κάμερα να βγάζει την Μαριαλένα και τον Σάκη να είναι πιο κοντά, δεν ξέρω αν είναι αναζωπύρωση μιας σχέσης. Ο Λιβάνης έχει να σκεφτεί αν ισχύει αυτό που βλέπει, ή αν είναι κάτι που αφήνει η παραγωγή να εξελιχθεί έτσι. Ένας λόγος που μπήκε ο Σάκης ήταν επειδή ήταν ο πρώην της Μαριαλένας.

Εγώ νομίζω ότι ο Λιβάνης είναι μαζί με την Μαριαλένα. Δεν έχουμε κάνει τέτοιες κουβέντες. Πιστεύω ότι την περιμένει».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share