Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Φανέρωσε τη στρατηγική του ο Παππάς - Ζήτησε ένωση των «Κόκκινων» για να «χτυπήσει» τον Τζέιμς

«Αυτός είναι η κύρια πηγή του κακού»

12 Απριλίου 2021 22:32
Survivor 4: Φανέρωσε τη στρατηγική του ο Παππάς - Ζήτησε ένωση των «Κόκκινων» για να «χτυπήσει» τον Τζέιμς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δίχως τέλος φαίνεται να είναι η εμπάθεια που νιώθει ο Αλέξης Παππάς προς τον Τζέιμς, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως κύρια πηγή του κακού στο Survivor.

Οι δύο αντίπαλοι παίκτες βρίσκονται «στα μαχαίρια» και τα «καρφιά» που πετάει ο ένας στον άλλον ολοένα και πληθαίνουν.

Survivor 4: Στόχος του Αλέξη μέσω της ένωσης των «Κόκκινων» ο Τζέιμς

Ο Αλέξης, προκειμένου να δικαιολογήσει την ακραία συμπεριφορά που έδειξε στον Ηλία στο χθεσινό επεισόδιο, ανέφερε πως ο Τζέιμς είναι ο κύριος στόχος του και πως μόνο με αυτόν έχει πρόβλημα, με τον Τζέιμς ωστόσο να εξακολουθεί να απορεί, τι μένος έχει ο Αλέξης μαζί του και από που πηγάζει όλο αυτό.

Survivor 4: «Δεν μπορώ να ακούω γατί...» - Ο Λιανός πήρε θέση για το συμβάν Αλέξη-Ηλία (Video)

Survivor 4: Μιλώντας στη ραδιόφωνο του Sfera το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιανός πήρε θέση σχετικά με το επεισόδιο που παρακολουθήσαμε στο ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Κυριακής μεταξύ του Αλέξη Παππά και του Ηλία Μπόγδανου.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

«Αρπάχτηκαν λίγο ο Παππάς με τον Μπόγδανο. Μετά αγκαλιά ήταν. Εγώ δεν παίρνω ποτέ θέση για τους παίκτες. Αλλά για αυτό το θέμα, επειδή είδα πως ενοχλήθηκε πολύς κόσμος... Αυτοί οι παίκτες για τους οποίους μιλάμε δεν είναι μικρά παιδιά. Είναι ενήλικοι άνθρωποι.

Δεν μπορώ να ακούω γατί δεν τους φίμωσα. Είναι άνθρωποι ενήλικοι και για αυτή την άποψη τους κρίνονται. Δηλαδή αν βγει ο Παππάς και πει μια βλακεία, θα κριθεί για αυτό. Αυτά είναι τα παιχνίδια και πάντα έτσι ήταν. Όταν ο Ντάνος πήγαινε και έλεγε στον Χανταμπάκη, “εμένα θα μου μιλάς και θα με κοιτάς στα μάτια”. Αυτά δεν ήταν παρόμοια περιστατικά;

Πριν χρησιμοποιήσουμε τον όρο ψυχολογική βία θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Οι παίκτες έχουν στρατηγική, παίζουν παιχνίδια για να στριμώξει ο ένας τον άλλον. Και αυτό δεν το κάνει μόνο ο Παππάς. Το κάνουν όλοι» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share