Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 13/04: Έντονη φήμη πως χάνουν οι κόκκινοι και παίρνει ατομική ο Τριαντάφυλλος!

ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ! Προσοχή η φήμη είναι για το επεισόδιο της Τρίτης (13/04), όχι για σήμερα!

12 Απριλίου 2021 20:38
Survivor spoiler 13/04: Έντονη φήμη πως χάνουν οι κόκκινοι και παίρνει ατομική ο Τριαντάφυλλος!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το Athensmagazine.gr σας μεταφέρει μια πληροφορία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο αλλά σε καμία περίπτωση δεν το έχουμε επιβεβαιώσει!

Από το πρωί σήμερα (12/04) σας έχουμε αποκαλύψει πως οι κόκκινοι κερδίζουν και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος! Ένα σενάριο αναμενόμενο με βάση το γεγονός πως οι μπλε χάνουν και θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να δώσουν έναν συμπαίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση! Αυτό όμως που δεν είναι λογικό είναι να χάσουν ασυλία οι κόκκινοι και να μην είναι υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος.

Survivor spoiler 13/04: Έντονη φήμη πως χάνουν οι κόκκινοι και παίρνει ατομική ο Τριαντάφυλλος!

Πως θα γίνει αυτό; Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως δεν έχουμε καμία πληροφορία για το ποια ομάδα κερδίζει αύριο! Σας λέμε ότι διαβάσαμε στο Twitter! Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αύριο οι κόκκινοι θα χάσουν αλλά ο Ντάφυ την γλιτώνει! Πως; Μα φυσικά κερδίζει την ατομική ασυλία! Λέτε να ζήσουμε τέτοιο βράδυ; Μια τόσο μεγάλη ανατροπή; Μάλιστα οι χρήστες του Twitter το έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω και αναφέρουν πως ο Τριαντάφυλλος δίνει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ηλία Μπόγδανο, έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού Survivor αλλά και της ομάδας, ενώ από την κάλπη θα βγει ο Αλέξης Παππάς!

Ξαναλέμε για να μην μας κράζετε! Δεν πρόκειται για διαρροή του Athensmagazine.gr αλλά για φήμη που κυκλοφορεί στα social media πολύ έντονα και επειδή πρόκειται για μια μεγάλη ανατροπή εφόσον πραγματοποιηθεί σας την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share