Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: "Εσύ και το τσουλ@κι σου κομπλεξικό σκουπίδι" - Βρίζουν χυδαία τον Σάκη Κατσούλη

Δεν είμαστε με τα καλά μας!

12 Απριλίου 2021 18:37
Survivor spoiler:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ότι ο κόσμος έχει χαζέψει το γνωρίζαμε, όχι όμως σε τέτοιο σημείο! Τα σχόλια που κοσμουν το προφίλ του Σάκη Κατσούλη στο Instagram είναι τουλάχιστον χυδαία, δείχνοντας πως τελικά ο παίκτης της κόκκινης ομάδας δεν είναι και τόσο αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό!

Το Athensmagazine.gr έκανε μια γύρα στις φωτογραφίες του Σάκη Κατσούλη στα social media και αγανακτήσαμε! Στο στόχαστρο αρκετών τηλεθεατών φαίνεται πως έχει βρεθεί ο τερματοφύλακας, μαζί με την αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

"Γελάει ο ατζουν με εσένα και το τσουλ@κι σου... Κομπλεξικο σκουπίδι... Ξεφτίλα... Σε κάνει ο παπάς ότι θέλει...", αναφέρει χαρακτηριστικά ένα σχόλιο και συνεχίζει: "Απαράδεκτος! Η συμπεριφορα σου και ο τρόπος μέσα στο παιχνίδι . Με τέτοιο μυαλό δεν θα πας πολύ μακρυά. Όλος ο κόσμος σε κράζει για την ασχήμια του χαρακτήρα σου!"

¨Απλά ξεφτίλας", ένα ακόμα και τον κοσμούν και με την λέξη "σίχαμα"!

Απλά τραγικό για το γεγονός πως ένας άνθρωπος μπορεί να βρίζει χυδαία έναν άλλον απλά για ένα παιχνίδι, όπως είχαν πράξει και στην περίπτωση της Άννας Μαρίας Βέλλη που της ευχόντουσαν καρκίνο και να πεθάνει!

Φυσικά δεν λείπουν και τα όμορφα σχόλια προς το πρόσωπο του Σάκη Κατσούλη!

Survivor spoiler: Βρίζουν τον Κατσούλη στο Instagram

Βρίζουν τον Κατσούλη στο Instagram

Survivor spoiler: 'Εσύ και το τσουλ@κι σου κομπλεξικό σκουπίδι' - Βρίζουν χυδαία τον Σάκη Κατσούλη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share