Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 4: Λάβρος ο αδελφός του Ασημακόπουλου - «Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης...»

Τα είπε όλα!

12 Απριλίου 2021 18:12
Survivor 4: Λάβρος ο αδελφός του Ασημακόπουλου - «Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λάβρος κατά των Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλου, ακολουθώντας με τη σειρά του όσα είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ήταν ο αδελφός του Γιώργου Ασημακόπουλου, σχολιάζοντας το τελευταίο επεισόδιο του Survivor.

Ο Γιάννης Ασημακόπουλος αναφέρθηκε στο λόγο, που έχει πειραχτεί ο Γιώργος, προσθέοντας πως δεν είναι άνθρωπος που κρατά κακίες.

Survivor 4: Το σχόλιο του αδελφού του Ασημακόπουλου

«Ο Γιώργος είχε πειραχτεί. Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς ψήφισαν τον αδερφό μου. Ο αδερφός μου έκανε χιούμορ στον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντάφυλλος και ο Παππάς ωστόσο δεν το εξέλαβαν έτσι και μάλιστα ο Παππάς χαρακτήρισε "μουλωχτό" τον αδερφό μου. Τα παιδιά κάνουν μία προπόνηση ομαδική, όλοι μαζί.

Ο Γιώργος έχει αυτό το σαρκαστικό χιούμορ, κάνει πολύ γέλιο με τους συμπαίκτες του και νομίζω ότι δεν κρατάει κακία. Αντίθετα, βλέπουμε τους συμπαίκτες του να τον ψηφίζουν και να τον λογοκρίνουν άσχημα. Με την ένωση των ομάδων έχουν γίνει προσπάθειες επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες και έχουν χωριστεί αλλιώς».

Survivor spoiler: Τραγικές εξελίξεις με τον Γιώργο Ασημακόπουλο! Δυστυχώς

Survivor spoiler: Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο Survivor 4, ο οποίος δεν περνάει και τις καλύτερές του μέρες!

Πρόσφατα σας είχαμε αποκαλύψει πως είχε καταρρεύσει ψυχολογικά και σας είχαμε φέρει στο φως και τους λόγους! Εκτός όμως από ψυχολογικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει καταρρεύσει και αγωνιστικά, αφού πηγαίνει από ήττα σε ήττα!

Οι τελευταίες μέρες δεν είναι και οι καλύτερες του παίκτη στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor. Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει ζητήσει και την βοήθεια ψυχολόγου! Άλλωστε θα πρέπει να γνωρίζετε πως στο Survivor ανά πάσα στιγμή πίσω από τις κάμερες υπάρχουν γιατροί αλλά και ψυχολόγοι σε περίπτωση που οι παίκτες χρειαστούν το παραμικρό! Άλλωστε οι συνθήκες επιβίωσης είναι τέτοιες που δεν παίρνει την παραγωγή να ρισκάρει για το παραμικρό.

Survivor spoiler: Ποια η τραγική εξέλιξη για τον Γιώργο Ασημακόπουλο;

Ο Γιώργος λοιπόν έχει καταρρεύσει εκτός από ψυχολογικά και αγωνιστικά, με τις επιδόσεις του τελευταία να θυμίζουν... Τριαντάφυλλο! Μπορεί να κράζει τον τραγουδιστή αλλά πλέον δεν διαφέρουν και πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να μετράει 4 σερί ήττες, αφού δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη και δείχνει να δυσκολεύεται ιδιαίτερα και στον στόχο. Ένα πρόβλημα που το είχε από την πρώτη μέρα αλλά πλέον είναι χειρότερος από ποτέ.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο τέταρτος χειρότερος παίκτης του Survivor και ο τρίτος από την ομάδα του, πάνω από τα "παλτά" Τριαντάφυλλο και Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ από κάτω του βρίσκεται και ο Παύλος Γαλακτερός από τη μπλε ομάδα!

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr τα στατιστικά των παικτών του Survivor 4 μετά και τις επιδόσεις του στο χθεσινό (11/04) αγώνα για το έπαθλο φαγητού:

Survivor spoiler στατιστικά

Survivor spoiler

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share