Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Άγρια «καρφιά» της Ελέτσι για Αλέξη - «Ζηλεύει πολύ τον Τζέιμς γιατί...»

Τα έβαλε με τον ηθοποιό!

12 Απριλίου 2021 16:38
Survivor 4: Άγρια «καρφιά» της Ελέτσι για Αλέξη - «Ζηλεύει πολύ τον Τζέιμς γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα «καρφιά» της για τον Αλέξη Παππά πέταξε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία αναφέρθηκε στον άγριο καβγά του με τον Ηλία και την κόντρα με τον Τζέιμς.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, που μεταξύ άλλων παραμένει έξαλλη με την Ανθή Σαλαγκούδη, επεσήμανε, ότι αυτή η τακτική είναι πια μονόδρομος για τον ηθοποιό, θέλοντας να στοχοποιήσει ισχυρούς παίκτες, για να εξασφαλίσει περισσότερο καιρό στο ριάλιτι. Υποστήριξε ξεκάθαρα τον Ηλία στην κόντρα τους και θεωρεί, ότι ο Αλέξης πρέπει να φύγει.

Survivor 4: Η τοποθέτηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον Αλέξη Παππά

«Είμαι ξεκάθαρα με τον Ηλία σε αυτό το περιστατικό. Για να φτάσει σε τέτοιο σημείο νεύρων, είναι σίγουρο πως ο Αλέξης έχει παίξει τη στρατηγική του, την οποία θεωρώ λανθασμένη, γιατί στρέφει όλη την ομάδα εναντίον του και θα φύγει, κάτι που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό.

Σχετικά με την κόντρα του με τον Τζέιμς θεωρώ, ότι ο Αλέξης τον ζηλεύει. Ο Τζέιμς μπήκε πολύ καλά διαβαασμένος στρατηγικά και ξέρει πού να στοχεύσει. Αυτό ζηλεύει ο Αλέξης, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να μπει στην πεντάδα, κάτι που σίγουρα θα γίνει με τον Τζέιμς και τον Ηλία. Δεν έχει άλλο τρόπο από το να στοχοποιήσει παίκτες και για αυτό πάει με τον Τριαντάφυλλο, που είναι πιο αδύναμος, αλλά και αρεστός στον κόσμο».

Survivor 4: Φλέρτ Ελέτσι-Κοψιδά; Η απάντηση της πρώην παίκτριας και η αποκάλυψη για τη συνάντησή τους

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η πρώην παίκτρια του Survivor 4, Ελίζαμπεθ Ελέτσι το πρωί της Παρασκευής.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε τίποτα ερωτικά με τον Γιώργο Κοψιδά ενώ εξομολογήθηκε πως τα βράδια περπατούσαν ποντίκια στο κεφάλι της.

«Έχασα πέντε κιλά σε δύο εβδομάδες στο Survivor. Η πιο δύσκολη συνθήκη ήταν η τουαλέτα. Ένα βράδυ περπατούσαν ποντίκια στο κεφάλι μου. Η γυναίκα του Τριαντάφυλλου είναι ήρωας.

Ελέτσι και Κοψιδάς

Ο Ντάφι είναι ένα μικρό παιδάκι που θέλει συνέχεια να τους δίνει σημασία και έχει και κάποια κολλήματα. Ο Τριαντάφυλλος έχει στο μυαλό του μόνο την ίντριγκα και όχι το ευ αγωνίζεσθαι», ανέφερε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Για τον Γιώργο Κοψιδά, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι τόνισε πως: «Ο Γιώργος Κοψιδάς, επειδή είναι vegan, δεν άντεχε άλλο. Όταν έχανε εκνευριζόταν πολύ και λόγω διαλογισμού κάτι συνέβαινε στο μυαλό του. Δεν υπήρξε ποτέ φλερτ με τον Γιώργο, μια φορά βγήκαμε για ένα καφεδάκι».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share