Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

Survivor: Η Χριστίνα ξεφτίλισε τον Σάκη: "Δεν είναι το πιο ήρεμο παιδί. Είχε πει..."

"Είναι χειριστικός, για το φαίνεσθαι!"

12 Απριλίου 2021 14:57
Survivor: Η Χριστίνα ξεφτίλισε τον Σάκη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η Χριστίνα Κεφαλά, όπως πολύ σωστά σας είχε πει μέσα από το spoil το Athensmagazine.gr, ήταν η παίκτρια που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor! Το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή Love it έπαιξαν οι πρώτες της δηλώσεις.

Πέραν του ότι μίλησε για το περιστατικό με τον Νίκο Μπάρτζη, "σταύρωσε" τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη!

Να υπενθυμίσουμε πως η Χριστίνα, ήταν το φλερτ του Σάκη Κατσούλη για λίγο διάστημα, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Κεφαλά μετά την αποχώρησή της από το Survivor

«Είμαι καλά, αλλά είμαι λίγο στεναχωρημένη με την αποχώρησή μου. Μετά την ένωση ήρθα κοντά με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη και είδα τα παιδιά να απομακρύνονται. Ο James δε θα έλεγε ποτέ να με ψηφίσουν όλοι. Θα το πήγαινε διπλωματικά. Τον έχω μάθει.

Δεν υπήρχε αρκετός χώρος στην καλύβα επειδή είχαν απλωθεί και πήγα και κοιμήθηκα με τον Τριαντάφυλλο. Ο Σάκης ήθελε να τα ρίξει σε μένα για να φανεί στην τηλεόραση πως έχω εγώ το πρόβλημα και εκείνος είναι αυτός που τα ενώνει όλα.

Δεν έριξα ευθύνες στον Νίκο που με ψήφισε ότι το έκανε επίτηδες. Με πειράξει που όταν γύρισα από το νοσοκομείο ο Νίκος δε μου ζήτησε συγγνώμη. Είδα πως δεν χάρηκαν πολύ που γύρισα από το νοσοκομείο. Ο James με κατέβασε δυο φορές από τη βάρκα και μου το χτύπαγε σε δύο συμβούλια. Ο Ταβλαδάκης είχε πει κάτι στα παιδιά από τι συμβαίνει έξω και ότι είναι μισητοί, είχε έρθει διαβασμένος.

Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί. Ο Σάκης έλεγε πως δεν είχε κάτι μαζί μου. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ. Είναι και λίγο για το φαίνεσθαι. Είναι χειριστικός. Μπορεί να εκμεταλλεύονταν καταστάσεις για να φανεί. Ο Σάκης έχει σκοπό να πάει τελικό. Σίγουρα θα εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα για να φανεί.

Ο Νίκος υλοποιεί ό,τι θέλει ο James. Ο Αλέξης είναι πού έξυπνος, πολύ χειριστικός και διπλωμάτης. Έχει ταλέντο σε όλα. Έχει εμμονή με τον James.

Το σχόλιο για τα όπλα μου το έκανα για πλάκα. Δεν ήθελα να προσβάλλω τις συμπαίκτριές μου. Το έκανα για πλάκα, δεν ξέρω πως πέρασε στον κόσμο» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Κεφαλά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share