Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 12/03, οριστικό: Μ' αυτό το σκορ κερδίζει σήμερα η νικήτρια ομάδας της ασυλίας!

Ποιος κερδίζει την ατομική, ποιος ο πρώτος υποψήφιος;

12 Απριλίου 2021 20:37
Survivor spoiler 12/03, οριστικό: Μ' αυτό το σκορ κερδίζει σήμερα η νικήτρια ομάδας της ασυλίας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 12/04: Αγώνας πρώτης ασυλίας σήμερα με τους κόκκινους και τους μπλε να μάχονται για τη πρώτη ασυλία. Ποιο το τελικό σκορ;

Η εβδομάδα ξεκίνησε με εύκολη νίκη των μπλε με 10-6 επί των κόκκινων σε αγώνα επάθλου φαγητού με τους κόκκινους να δείχνουν πως έχουν να λύσουν άλλα θέματα πέρα από το αγωνιστικό! Ο τσακωμός του Ηλία Μπόγδανου με τον Αλέξη Παππά ήταν τέτοιος που δεν γινόταν να μην επηρεάσει την ομάδα, την ίδια στιγμή που ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε αγωνιστικά ισχυρός, αφού χάρισε νίκη χτες στην ομάδα του απέναντι στον Κώστα Παπαδόπουλο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Στην αντίπερα όχθη οι μπλε δείχνουν ενωμένοι, αφού ακόμα και η Μαριαλένα που τα είχε "σπάσει" με Τζέιμς και Νίκο δείχνει να έχει δέσει με τα υπόλοιπα παιδιά και αυτό να βγαίνει στον στίβο μάχης! Σήμερα έχουμε αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας που θα κρίνει το χρώμα που θα έχουν οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Το Athensmagazine.gr θα 'τρυπώσει' και θα μάθει τα πάντα! Προς το παρόν σας έχει το όνομα του νικητή της ασυλίας! Μπλε ή κόκκινοι;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (12/04);

Το Athensmagazine.gr δεν έχει ακόμα το trailer στην κατοχή του ωστόσο γνωρίζει εδώ και 2 μέρες ποιος κερδίζει απλά δεν σας το είχε ανακοινώσει για να κρατήσει το ενδιαφέρον! Μπλε και κόκκινοι, κόκκινοι και μπλε μάχονται για την ασυλία, με τους μπλε να είναι με την πλάτη στον τοίχο, καθώς ενδεχόμενη ήττα τους θα φέρει ονόματα εκπλήξεις στις υποψηφιότητας, μιας και από σήμερα Μαριαλένα και Ελένη έχουν ατομική ασυλία, αφού είναι τα μοναδικά κορίτσια που έχουν απομείνει στην ομάδα, μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά.

Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Survivor spoiler 12/03

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr νικητές απόψε στον πρώτο αγώνα ασυλίας είναι είναι οι κόκκινοι! ΄Όσο για το σκορ; Αυτό θα είναι ντέρμπι αφού οι κόκκινοι θα κερδίσουν δύσκολα με 10-8!

Survivor spoiler 12/04: Ποιος παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία;

Όπως προαναφέραμε οι μπλε χάνουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας άρα θα πρέπει να μπουν στην διαδικασία να παίξουν για την ατομική! Ακόμα δεν ξέρουμε ποιος κερδίζει αλλά θεωρούμε πως φαβορί είναι ο Γιώργος Κόρομι που έχει κερδίσει 2 σερί φορές, αλλά και ο Νίκος Μπάρτζης που την έχει κερδίσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα παίξουν οι δύο γυναίκες στην ατομική αλλά ακόμα και δεν γίνει δεν συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες. Ίσα ίσα δεν ξέρουμε κατά πόσο θα θέλουν να υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους.

Survivor spoiler 12/03, οριστικό

Survivor spoiler 12/04: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πολύ δεδομένα! Οι δύο γυναίκες της ομάδας, η Μαριαλένα και η Ελένη έχουν ασυλία, οπότε ο πρώτος υποψήφιος θα είναι άνδρας! Αν ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν πάρει ατομική ασυλία θεωρείται δεδομένο πως θα είναι ο πρώτος υποψήφιος αφού είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά.

UPDATE: Οριστικά πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share