Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Δεν μπορώ να ακούω γατί...» - Ο Λιανός πήρε θέση για το συμβάν Αλέξη-Ηλία (Video)

«Δηλαδή αν βγει ο Παππάς και πει μια βλακεία, θα...»

12 Απριλίου 2021 13:55
Survivor 4: «Δεν μπορώ να ακούω γατί...» -  Ο Λιανός πήρε θέση για το συμβάν Αλέξη-Ηλία (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Μιλώντας στη ραδιόφωνο του Sfera το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιανός πήρε θέση σχετικά με το επεισόδιο που παρακολουθήσαμε στο ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Κυριακής μεταξύ του Αλέξη Παππά και του Ηλία Μπόγδανου.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

«Αρπάχτηκαν λίγο ο Παππάς με τον Μπόγδανο. Μετά αγκαλιά ήταν. Εγώ δεν παίρνω ποτέ θέση για τους παίκτες. Αλλά για αυτό το θέμα, επειδή είδα πως ενοχλήθηκε πολύς κόσμος... Αυτοί οι παίκτες για τους οποίους μιλάμε δεν είναι μικρά παιδιά. Είναι ενήλικοι άνθρωποι.

Δεν μπορώ να ακούω γατί δεν τους φίμωσα. Είναι άνθρωποι ενήλικοι και για αυτή την άποψη τους κρίνονται. Δηλαδή αν βγει ο Παππάς και πει μια βλακεία, θα κριθεί για αυτό. Αυτά είναι τα παιχνίδια και πάντα έτσι ήταν. Όταν ο Ντάνος πήγαινε και έλεγε στον Χανταμπάκη, “εμένα θα μου μιλάς και θα με κοιτάς στα μάτια”. Αυτά δεν ήταν παρόμοια περιστατικά;

Πριν χρησιμοποιήσουμε τον όρο ψυχολογική βία θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Οι παίκτες έχουν στρατηγική, παίζουν παιχνίδια για να στριμώξει ο ένας τον άλλον. Και αυτό δεν το κάνει μόνο ο Παππάς. Το κάνουν όλοι» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός.

Survivor - Ηλίας σε Αλέξη: "Χρησιμοποιείς την ευφυΐα σου για να χειραγωγείς"

Survivor 4: Αλέξης Παππάς και Ηλίας Μπόγδανος έκατσαν κάτω και προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους!

Η αλήθεια είναι πως δεν τα κατάφεραν 100% αλλά ειπώθηκαν τόσα πολλά τόσο από τον έναν όσο και από τον άλλο!

Ο Αλέξης κάλεσε τον Ηλία να του πει πως του φάνηκε που παρέμεινε για ακόμα μια φορά στο παιχνίδι και τι γνώμη είχε για τον ίδιο πριν και τι γνώμη έχει τώρα και ο Ηλίας αυτό που του παραδέχτηκε είναι πως είναι ευφιέστατος και πως χρησιμοποιεί αυτή την ευφυΐα του για να χειραγωγεί κόσμο και όχι για να εξελίξει την ομάδα!

Η συζήτηση συνεχίστηκε για πολλά ακόμα θέματα αλλά όπως ήταν φυσικό καμία άκρη δεν βγήκε! Ωστόσο ο Αλέξης τον αποκάλεσε φουκαρά!

Όσα είπαν Ηλίας και Αλέξης

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share