Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιο Survivor; Πρόταση μαμούθ στον Αλέξη Παππά για να γίνει ο επόμενος Bachelor!

Από τον ΣΚΑΙ στον... Alpha; Τηλεοπτική βόμβα στα σκαριά

12 Απριλίου 2021 13:28
Ποιο Survivor; Πρόταση μαμούθ στον Αλέξη Παππά για να γίνει ο επόμενος Bachelor!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μια τρομερή αποκάλυψη σας κάνει σήμερα το Athensmagazine.gr σχετικέ με το μέλλον του Αλέξη Παππά, μετά το Survivor!

Το πρωί της Δευτέρας (12/04) σας αποκαλύψαμε πως ο Αλέξης Παππάς μετράει μέρες στο Survivor 4 και τον Άγιο Δομίνικο και πως σε λίγες μέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Αν οι κόκκινοι χάσουν κάποια ασυλία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του.

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά του στο Survivor, μπορεί να έχει γίνει αντιπαθής σε πολλούς, όμως οι προτάσεις που θα έχει στα χέρια του στη συνέχεια της καριέρας του, τόσο ως ηθοποιός, όσο και ως μοντέλο θα είναι εκατοντάδες.

Ο Αλέξης Παππάς είναι καλός σ' αυτό που κάνει και το δείχνει και μέσα στο Survivor! Πως θα σας φαινόταν να τον δούμε επόμενο Bachelor στη θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου στον Alpha; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Πρόταση μαμούθ στον Αλέξη Παππά για να γίνει ο επόμενος Bachelor!

Γίνεται... Bachelor μετά το Survivor ο Αλέξης Παππάς;

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως στα τραπέζι είχε πέσει το όνομα του Νάσου Παπαργυρόπουλου για τη θέση του νέου Bachelor, όμως εκείνος είχε αρνηθεί! Πριν από τον Νάσο όμως είχε αρνηθεί αντίστοιχη πρόταση και ο Αλέξης Παππάς! Την αποκάλυψη την είχε κάνει ο ίδιος, οπότε ισχύει 100%! Ο λόγος που είχε απαντήσει αρνητικά ήταν επειδή τόνισε πως δεν ταιριάζει σε εκείνον μια τέτοια δουλειά!

Χαρακτηριστικά τότε είχε δηλώσει: “Μου έγινε πρόταση αλλά δεν την αποδέχτηκα γιατί πραγματικά δεν πιστεύω ότι ταιριάζω σε ένα τέτοιο ριάλιτι. Η ιδιοσυγκρασία μου δεν είναι αυτή που θα μπορούσε να κάνει την εκπομπή να έχει επιτυχία και γι’ αυτό αποφάσισα να μην είμαι αυτός”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο Alpha είναι πρόθυμος να επανέλθει με πρόταση στον Αλέξη Παππά μόλις εκείνος επιστρέψει από το Survivor, αφού άμεσα πρέπει να αρχίσουν τα γυρίσματα και για το Bachelor! Ο ίδιος ήταν αρνητικός σ'ένα τέτοιο ενδεχόμενο όμως επειδή είμαστε στο 2021 και επειδή μιλάει το... χρήμα δεν αποκλείεται να έχουμε ανατροπή. Άλλωστε όπως φάνηκε και στο Survivor για τα χρήματα μπήκε και εκεί δεν παίρνει και λίγα. Πως θα σας φαινόταν λοιπόν να δούμε τον Αλέξη Παππά στη θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου; Κορίτσια τι λέτε;

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share