Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Ο Ηλίας πήγε μέσα στα κλάματα στην παραγωγή και ζήτησε να αποχωρήσει!

Πάνω στα νεύρα και την ένταση της στιγμής!

12 Απριλίου 2021 11:30
Survivor spoiler: Ο Ηλίας πήγε μέσα στα κλάματα στην παραγωγή και ζήτησε να αποχωρήσει!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τρομερό παρασκήνιο από τον τσακωμό του Ηλία Μπόγδανου με τον Αλέξη Παππά έρχεται σήμερα στο "φως" και το Athensmagazine.gr σας το παρουσιάζει.

Μπορεί οι δύο παίκτες να τα βρήκαμε, κάτι που σας αποκαλύψαμε αρχικά στο Athensmagazine.gr και στη συνέχεια το μαρτυρά το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (12/04) ωστόσο φαίνεται πως ο Ηλίας πέρασε δύσκολες ώρες το τελευταίο διάστημα! Τόσο δύσκολες που έφτασε μέχρι και στο σημείο να ζητήσει να αποχωρήσει από το Survivor 4!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Η αλήθεια είναι πως αυτά που είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής δεν ήταν ούτε το 1/5 από αυτά που πραγματικά συνέβησαν! Το τελευταίο διάστημα ο Ηλίας είχε έρθει σε μάχη με τον Αλέξη με αποτέλεσμα χτες να ξεσπάσει. Ο τραγουδιστής είναι πολύ πιεσμένος και από την πείνα και από τις συνθήκες διαβίωσης στην παραλία και κάθε τσακωμός του... τσιτώνει τα νεύρα.

Survivor spoiler: Ο Ηλίας πήγε μέσα στα κλάματα στην παραγωγή και ζήτησε να αποχωρήσει!

Survivor spoiler: Γιατί ζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor!

Πέρασαν ώρες για να ηρεμήσει ο Ηλίας και μάλιστα τον είδαμε και μετά το αγώνισμα στην παραλία να κλαίει! Από κοντά ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος τον στήριξε αλλά ο Ηλίας είχε καταρρεύσει ψυχολογικά. Σε τέτοιο σημείο που πλησίασε άτομα της παραγωγής και του είπε να αποχωρήσει από το Survivor 4! Κάτι το οποίο παραδέχτηκε και ο ίδιος σε δήλωσή του μπροστά από τις κάμερες.

Ωστόσο τα μέλη της παραγωγής απευθείας τον έπιασαν και τον ηρέμησαν και από κοντά και ο... ψυχολόγος που είναι πάντα παρόν στα γυρίσματα. Ο Ηλίας μετά από μερικές ώρες ηρέμησε και έπιασε από κοντά τον Αλέξη Παππά ώστε να λύσουν την παρεξήγηση και να συνεχίσουν την κοινή τους συμβίωση στη παραλία αλλά και στους στίβους μάχης!

Επομένως ενδεχόμενο αποχώρησης του Ηλία Μπόγδανου από το Survivor δεν υφίσταται! Ήταν κάτι πάνω στη πίεση και τα νεύρα του τραγουδιστή, αμέσως μετά τον τσακωμό με τον Αλέξη Παππά.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share