Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - Λάβρος ο Αλέξης Παππάς: "Α ρε φουκαρά Ηλία τι σε περιμένει"

"Ο Τζέιμς παίρνει κόκκινη κάρτα"

11 Απριλίου 2021 21:37
Survivor - Λάβρος ο Αλέξης Παππάς:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή αλλά και τον Ηλία Μπόγδανο καλά κρατεί!

Ο ηθοποιός του Survivor μιλώντας στην κάμερα είπε: "Όλα όσα συνέβησαν στο τελευταιό συμβούλιο του νησιού μας απέδειξαν πως ο Αλέξης ο Παππάς είχε απόλυτο δίκιο και φάουλ και κόκκινη κάρτα στον Τζέιμς. Σειρά έχει ο Ηλίας! Α, ρε φουκαρά Ηλία τι σε περιμένει αγόρι μου! Είχα δίκιο σε όλα όσα έλεγα ενάντια στον Τζέιμς!

"Ο Αλέξης πιστεύει πως ο Ηλίας θα επηρεαστεί πολύ από τον Τζέιμς και με αυτά του τα λόγια προσπαθεί να δείξει τη "συμπόνοια" του στον Ηλία, λίγο πριν τον καυγά τους.

Όσα είπε ο Αλέξης on camera

Survivor 4: Απάντησε η Προοδευτική για την επιστροφή του Σάκη - «Ο πρόεδρος του έχει πει…»

«Μύλος» έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες ως προς την επιστροφή του Σάκη Κατσούλη από το Survivor λόγω Προοδευτικής, με την ομάδα του Κορυδαλλού να απαντά στις φήμες, που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες.

Ο σύλλογος επισημαίνει, ότι ο τερματοφύλακας έχει λάβει τη σχετική άδεια από τη διοίκηση και δεν τίθεται θέμα άμεσης ανάκλησής του, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να συνεχίσει κανονικά να είναι κάτοικος Άγιου Δομίνικου.

Survivor Σάκης Κατσούλης απάντηση Προοδευτικής

Survivor 4: Η ανακοίνωση της Προοδευτικής για την πιθανή επιστρογή του Σάκη

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.της Προοδευτικής διαψεύδει επίσημα τη δημοσίευση της σελίδας True.gr σχετικά με την επιστροφή του Σάκη Κατσουλη από το survivor για λογ/στο της ομάδας μας. Η μόνη έγκυρη πηγή για την οποία δημοσίευση είναι η ομάδα μας.Ο Σάκης Κάτσουλης έχει λάβει άδεια από τον Πρόεδρο της ομάδας μας για τη συμμετοχή του στο εν λόγω παιχνίδι.

Εκ της διοίκησης».

Survivor spoiler: "Σε κυνηγούσαν σίχαμα για..." - Καταγγελία βόμβα για τον Σάκη Κατσούλη!

Survivor spoiler: Σοκαριστική καταγγελία για τον Σάκη Κατσούλη έρχεται στο φως και κάνει τον γύρο των social media τις τελευταίες ώρες.

Χτες σας αποκαλύψαμε πως ο παίκτης της κόκκινης ομάδας τον καλούν εσπευσμένα να επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα η ομάδα του η Προοδευτική, διότι η Football League ξεκίνησε ξανά ωστόσο το σενάριο αυτό δεν παίζει. Ο Σάκης έχει βρεθεί σε μια περίεργη συνθήκη αφού έχει δύο ενεργά συμβόλαια, ένα με την ομάδα του και ένα με την Ατζούν μίντια για το Survivor! Η αλήθεια είναι πως θα παραμείνει στο Survivor αλλά δεν ξέρουμε, κατά πόσο, θα τον κυνηγήσει η ομάδα του μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Όμως με βάση μια καταγγελία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ο Σάκης δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί ομάδα του αφού και στο παρελθόν φαίνεται να έχει συζητηθεί το όνομά του! Η αλήθεια είναι πως μετά την επιτυχία που έχει στο Survivor 4 και αποτελεί και ένα από τα φαβορί για την μεγάλη νίκη, θα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζει να ταλανίζεται στα γήπεδα αφού θα αποτελεί ένα αναγνωρίσιμο παιδί που θα μπορεί να προωθεί πιο εύκολα τις επιχειρήσεις του.

Survivor spoiler: Ποια η καταγγελία βόμβα για τον Σάκη Κατσούλη

Η αλήθεια είναι πως ψάχνοντας κανείς στο Twitter βρίσκει "παπάδες" οι οποίοι δεν σημαίνει πως ισχύουν κιόλας. Αρκετοί τηλεθεατές έχουν ταυτιστεί με συγκεκριμένους παίκτες και βρίζουν τους ανταγωνιστές του! Όπως συμβαίνει με τους θαυμαστές του Τζέιμς Καφετζή που δεν τα έχουν καθόλου καλά με τον Σάκη Κατσούλη, αφού οι δύο παίκτες είχαν μεγάλα ανταγωνισμό όταν ήταν και οι δύο στη μπλε ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με έναν "οπαδό" του Τζέιμς, ο Σάκης Κατσούλης ήταν γνωστό πως στην Β Εθνική έστηνε πολλά παιχνίδια και το γνώριζε όλη η "πιάτσα"! Μια καταγγελία βόμβα που σίγουρα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από πουθενά και μόνο να προσβάλει το παιδί μπορεί. Πάντως η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη καταγγελία κάνει τον γύρο του Twitter τις τελευταίες ώρες!

Δείτε την σχετική φωτογραφία παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler καταγγελία για Σάκη Κατσούλη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share