Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Έξω φρενών ο Ατζούν - Φωνές και μέτρα στους εργαζόμενους της παραγωγής

Ξεφεύγει η κατάσταση για τον Τούρκο παραγωγό - Έχει χαθεί ο έλεγχος στον Άγιο Δομίνικο

11 Απριλίου 2021 15:04
Survivor spoiler: Έξω φρενών ο Ατζούν - Φωνές και μέτρα στους εργαζόμενους της παραγωγής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η κατάσταση ξεφεύγει στο φετινό Survivor, επεκτεινόμενη μέχρι και στους ανθρώπους της παραγωγής, με τους οποίους ο Ατζούν φαίνεται να έχει γίνει έξαλλος, μην κρύβοντας τον εκνευρισμό του και παίρνοντας μέτρα, ώστε να σταματήσουν να έρχονται στην Ελλάδα διαρροές, οι οποίες μπορεί να πλήξουν το ριάλιτι.

Από την αρχή της χρονιάς, άλλωστε, ο Τούρκος παραγωγός δεν έχει κρύψει την ενόχλησή του για τα spoilers, που κυκλοφορούν στις ιστοσελίδες και τις εκπομπές, επιχειρώντας διαρκώς να σταματήσει αυτά να διαρρέουν. Εκτιμά, δε, ότι αυτός είναι ένας βασικός λόγος που τα νούμερα τηλεθέασης έχουν πέσει τις τελευταίες μέρες, αφού κάποια στιγμή είδαμε το MasterChef για πρώτη φορά να ξεπερνά στο δυναμικό κοινό το Survivor.

Survivor spoiler: Πανικός με τον Ατζούν - Τα έβαλε και με τους ανθρώπους της παραγωγής

Τα μέτρα που έχει πάρει είναι πολύ σκληρά, με τον Ατζούν να είναι έξαλλος με τους εργαζόμενους της παραγωγής. Όπως αποκαλύφθηκε από τον Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο παραγωγός έχει προχωρήσει σε αυστηρή επίπληξη απάντων, όσων έχουν επικοινωνία με την Ελλάδα και προσφέρουν πληροφορίες, φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να τους παίρνει τα κινητά, ώστε να εξασφαλίσει πως δε θα υπάρξουν διαρροές.

Πρόκειται, ασφαλώς, για μια ιδιαίτερη κατάσταση, αφού από τη μία ο Ατζούν δικαιολογημένα δε θέλει να κυκλοφορούν τα spoilers, ώστε να διατηρείται η αγωνία στο παιχνίδι, αλλά από την άλλη η κατάσχεση κινητών είναι ένα ακραίο μέτρο καταστολής της εν λόγω κατάστασης. Οι δημοσιογράφοι, ασφαλώς, συνεχίζουν να αναζητούν τρόπο, με τον Λεμπιδάκη να αναφέρει με χιουμοριστικό ύφος, ότι φτάνουν μέχρι και σε σημείο να… μιλούν με την Τουρκία, ώστε να μαθαίνουν το τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο.

Σε κάθε περίπτωση, τα νεύρα του Ατζούν είναι πιο έντονα από ποτέ, αφού εκτός των ακραίων καταστάσεων που επικρατούν εσχάτως στο ριάλιτι, όπως βλέπουμε και στο τελευταίο trailer, αντίστοιχα η κατάσταση ξεφεύγει και εκτός ριάλιτι, καθώς δεν του αρέσει η στάση των εργαζομένων στην παραγωγή, χάνοντας το μέτρο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share