Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Survivor 4: «Καρφιά» Κοψιδά για Αλέξη - «Σε χτυπάει στην ψυχολογία για να δείξει στον τηλεθεατή ότι…»

Τον... ξεσκέπασε στον αέρα ο ηθοποιός

11 Απριλίου 2021 11:56
Survivor 4: «Καρφιά» Κοψιδά για Αλέξη - «Σε χτυπάει στην ψυχολογία για να δείξει στον τηλεθεατή ότι…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Καρφιά» για τον Αλέξη Παππά και τη στρατηγική του έριξε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Σου Κου Family» και μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε, ότι είναι μάλλον ευχαριστημένος που έχει φύγει από το παιχνίδι, καθώς μπορεί να του ήρθε απότομη η αποχώρησή του, αλλά με όσα βλέπει πλέον τη θεωρεί μάλλον ως μια θετική εξέλιξη.

Survivor 4: Το σχόλιο του Κοψιδά για τον Αλέξη

«Διακρίνω περισσότερο το ριάλιτι στοιχείο και δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Βέβαια, δεν πιστεύω πως ευθύνεται γι΄αυτό η πείνα των παικτών αλλά οι στρατηγικές που ακολουθούν ορισμένοι.

Πρώτος από όλους ο Αλέξης Παππάς που κάνει πολύ στοχευμένες κινήσεις με σκοπό να χτυπήσει του δυνατούς παίκτες παίζοντας με την ψυχολογία τους.

Παρά την πείνα κάποια άτομα έχπουν πολύ ξεκάθαρη στρατηγική και αυτά που κάνουν είναι πολύ πράγματα στοχευμένα. Ο Αλέξης Παππάς αυτό που κάνει είναι πολύ στοχευμένο, δεν είναι ότι τον βάρεσε η πείνα, το κάνει εδώ και πολλούς μήνες.

”Χτυπάει” αυτούς που θεωρεί δυνατούς παίκτες, που μπορούν να πάνε μακρυά. “Χτυπάει” στην ψυχολογία του άλλου αλλά πιο σημαντικό είναι ότι θέλει να δει ό τηλεθεατής ότι αυτός που “χτυπάει” δεν είναι καλός άνθρωπος και να τον δει με άλλο μάτι».

Όσο για το περιστατικό με τον Κόρομι που δεν έδωσε ούτε μία μπουκιά ψάρι στον Τριαντάφυλλο να φάει είπε πως για να φτάσει σε αυτό το σημείο έχουν προηγηθεί πολλά που δεν έχουν δείξει οι κάμερες στην παραλία κι ότι ουδέποτε ήταν κάτι που ζήτησε ο ίδιος.

Παράλληλα, απάντησε στο αν αυτή την εποχή είναι μόνος του στη ζωή. «Μόνος! Είμαστε σε αναζήτηση… Βάλτε τηλέφωνα στην εκπομπή από κάτω για να στείλουν οι επίδοξες μηνύματα», ανέφερε χιουμοριστικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share