Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Απόφαση βόμβα της παραγωγής μετά τον καβγά Παππά - Ηλία! Δυστυχώς…

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο - Το Athensmagazine.gr σας έχει τις λεπτομέρειες

11 Απριλίου 2021 08:55
Survivor spoiler: Απόφαση βόμβα της παραγωγής μετά τον καβγά Παππά - Ηλία! Δυστυχώς…
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μια μεγάλη απόφαση πήραν άπαντες στην παραγωγή του Survivor μετά από όσα έγιναν ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Ηλία Μπόγδανο, σε μια είδηση αρκετά άσχημη για τους δύο παίκτες και όχι μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Όπως φαίνεται, άλλωστε, στο trailer του νέου επεισοδίου, οι δυο τους κοντεύουν να έρθουν στα χέρια. Ο Γιώργος Λιανός, άλλωστε, φτάνει στο σημείο να τους χωρίσει, με τον Νίκο Μπάρτζη να παίρνει… σηκωτό τον Ηλία, για να τον απομακρύνει.

Survivor spoiler: Η απόφαση της παραγωγής μετά τον τσακωμό Παππά και Ηλία

Καθώς λοιπόν το κλίμα είναι τεταμένο η παραγωγή αποφάσισε να αυξήσει την παρουσία των ανδρών ιδιωτικής ασφάλειας στην παραλία, ώστε οι τελευταίοι να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά παρόμοια γεγονότα μεταξύ των παικτών.

Στις εικόνες πάντως που έχουμε δει μέχρι τώρα από τον άγριο τσακωμό αξιοσημείωτη είναι η «απουσία» ενός από τους παίκτες. Καθώς την κρίσιμη στιγμή πολλοί προσπαθούν να «μπουν στη μέση», για να βάλουν τέλος στον καβγά, ο πολύ γυμνασμένος «Κόρο» δεν φαίνεται να αντιδρά. Αντιθέτως ο Τριαντάφυλλος δεν διστάζει και είναι από τους πρώτους που επιχειρούν να τους χωρίσουν.

Σε κάθε περίπτωση, μια νέα μέρα ξημερώνει στην παραλία για τις δύο ομάδες, μετά από αυτό το έντονο σκηνικό. Δυστυχώς, λοιπόν, χρειάζεται ενίσχυση της ασφάλειας, προκειμένου να αποφευχθεί κάποια παρόμοια σύρραξη, πόσο μάλλον το να ξεφύγει.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler: Ετοιμάζουν μαζικές μηνύσεις στον Αλέξη Παππά!

Survivor spoiler: Δύσκολες μέρες περιμένουν τον Αλέξη Παππά μόλις εκείνος αποχωρήσει από το Survivor 4! Άλλωστε σας αποκαλύψαμε πρόσφατα πως μετράει μέρες στο Survivor ο ηθοποιός!

Στο σημερινό (11/04) επεισόδιο θα δούμε τον Αλέξη Παππά, για ακόμα μια μέρα, να ειρωνεύεται συμπαίκτη του με αποτέλεσμα το ξέσπασμα του Ηλία Μπόγδανου! Ο Ηλίας θα βγει από τα ρούχα του και θα κάνει επίθεση στον Αλέξη και όχι άδικα. Άλλα φωνάζοντας πολλές φορές χάνεις και το δίκιο σου!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Η συμπεριφορά του Αλέξη Παππά είναι κάτι που έχει αγανακτήσει συμπαίκτες, αντιπάλους αλλά και τους... τηλεθεατές. Μπορεί αρκετοί να τον μισούν αλλά παραμένει μέσα στο παιχνίδι αφού υπάρχουν άλλοι που τον γουστάρουν! Ωστόσο η όλη συμπεριφορά του είναι κάτι που έχει βγάλει αρκετούς έξω από τα ρούχα τους.

Survivor spoiler: Κάνουν κίνημα για μαζικές μηνύσεις στον Αλέξη Παππά

Μπορεί ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά αλλά και του Τριαντάφυλλου να δήλωσε πως ετοιμάζει μηνύσεις με αρκετούς που βρίζουν τους πελάτες του, ωστόσο όλο αυτό φαίνεται πως του γυρνάει μπούμερανγκ. Και πως θα γίνει αυτό;

Στο Twitter έχουν κινηθεί ήδη ενάντια του Αλέξη Παππά και αναζητούν κι άλλους για να κάνουν μήνυση στον ηθοποιό για προσβολή προσωπικότητας και όχι μόνο! Μάλιστα έχουν βγάλει και μια λίστα με όλες τις αρνητικές κινήσεις του Αλέξη Παππά στο Survivor! Μπορεί να ρίξετε μια ματιά παρακάτω.

Survivor spoiler μήνυση στον Αλέξη Παππά

Μάλιστα στο Twitter αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν κοινοποίησει το ίδιο ποστ και αναμένεται να το φτάσουν μέχρι τέλους! Το μόνο σίγουρο είναι πως περιμένουν πολύ δύσκολες μέρες τον Αλέξη Παππά μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα και σίγουρα τα μηνύματα που θα βρει στο κινητό του μόλις το ανοίξει δεν θα είναι και τα καλύτερα.

Survivor spoiler Αλέξης Παππάς μήνυση

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share