Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: "Σε κυνηγούσαν σίχαμα για..." - Καταγγελία βόμβα για τον Σάκη Κατσούλη!

Απίστευτες κατηγορίες στο φως - Το Athensmagazine.gr έχει τις πληροφορίες

11 Απριλίου 2021 07:53
Survivor spoiler:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Σοκαριστική καταγγελία για τον Σάκη Κατσούλη έρχεται στο φως και κάνει τον γύρο των social media τις τελευταίες ώρες.

Χτες σας αποκαλύψαμε πως ο παίκτης της κόκκινης ομάδας τον καλούν εσπευσμένα να επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα η ομάδα του η Προοδευτική, διότι η Football League ξεκίνησε ξανά ωστόσο το σενάριο αυτό δεν παίζει. Ο Σάκης έχει βρεθεί σε μια περίεργη συνθήκη αφού έχει δύο ενεργά συμβόλαια, ένα με την ομάδα του και ένα με την Ατζούν μίντια για το Survivor! Η αλήθεια είναι πως θα παραμείνει στο Survivor αλλά δεν ξέρουμε, κατά πόσο, θα τον κυνηγήσει η ομάδα του μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Όμως με βάση μια καταγγελία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ο Σάκης δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί ομάδα του αφού και στο παρελθόν φαίνεται να έχει συζητηθεί το όνομά του! Η αλήθεια είναι πως μετά την επιτυχία που έχει στο Survivor 4 και αποτελεί και ένα από τα φαβορί για την μεγάλη νίκη, θα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζει να ταλανίζεται στα γήπεδα αφού θα αποτελεί ένα αναγνωρίσιμο παιδί που θα μπορεί να προωθεί πιο εύκολα τις επιχειρήσεις του.

Survivor spoiler: Ποια η καταγγελία βόμβα για τον Σάκη Κατσούλη

Η αλήθεια είναι πως ψάχνοντας κανείς στο Twitter βρίσκει "παπάδες" οι οποίοι δεν σημαίνει πως ισχύουν κιόλας. Αρκετοί τηλεθεατές έχουν ταυτιστεί με συγκεκριμένους παίκτες και βρίζουν τους ανταγωνιστές του! Όπως συμβαίνει με τους θαυμαστές του Τζέιμς Καφετζή που δεν τα έχουν καθόλου καλά με τον Σάκη Κατσούλη, αφού οι δύο παίκτες είχαν μεγάλα ανταγωνισμό όταν ήταν και οι δύο στη μπλε ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με έναν "οπαδό" του Τζέιμς, ο Σάκης Κατσούλης ήταν γνωστό πως στην Β Εθνική έστηνε πολλά παιχνίδια και το γνώριζε όλη η "πιάτσα"! Μια καταγγελία βόμβα που σίγουρα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από πουθενά και μόνο να προσβάλει το παιδί μπορεί. Πάντως η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη καταγγελία κάνει τον γύρο του Twitter τις τελευταίες ώρες!

Δείτε την σχετική φωτογραφία παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler καταγγελία για Σάκη Κατσούλη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share