Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 11/04, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr - Αυτή η ομάδα επικρατεί

11 Απριλίου 2021 19:27
Survivor spoiler 11/04, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μετά από τρία βράδια το Survivor 4 επιστρέφει στους δέκτες μας με αγώνα επάθλου φαγητού! Ποια ομάδα κερδίζει; Μπλε ή κόκκινοι;

Η πρώτη εβδομάδα με τις νέες ομάδες πέρασε με τους κόκκινους να μετρούν μόλις μια νίκη, ωστόσο οι μπλε ήταν εκείνοι που έχασαν παίκτη και συγκεκριμένα την Χριστίνα Κεφαλά, αφού η μια αυτή νίκη των κόκκινων ήταν ικανή να τους χαρίσει την ασυλία της εβδομάδας. Οι μπλε γενικά έδειξαν πιο ομάδα, με τους κόκκινους να είναι χωρισμένοι στα δύο. Ωστόσο με εξαίρεση τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας, για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, όπου κρίθηκε στο 9-9, οι δύο ομάδες μετρούσαν από μια εύκολη νίκη η καθεμία στα υπόλοιπα δύο αγωνίσματα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Εν ολίγης οι νέοι μπλε και οι νέοι κόκκινοι είναι δύο ομάδες αρκετά ισοδύναμες και κάθε πρόβλεψη για την συνέχεια έχει και ένα μεγάλο ρίσκο. Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει την Κυριακή και πως θα κυμανθούν οι ασυλίες της εβδομάδας; Αρχικά να σας αποκαλύψουμε πως μέχρι σήμερα έχουν γυριστεί και τα τρία πρώτα αγωνίσματα και μένει ακόμα εκείνο της Τετάρτης άρα έχουν αρχίζει να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες.

Survivor spoiler έπαθλο φαγητού

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή (11/04);

Στο αγωνιστικό κομμάτι πρόκειται για έναν στίβο μάχης από τους κλασικούς του Survivor. Ταχύτητα, αντοχή και στόχος θα παίξουν τον πιο σημαντικό ρόλο, την ίδια στιγμή που οι κόκκινοι θα παίξουν πλήρεις αφού θα αγωνιστεί και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος όπως βλέπουμε από το trailer χαρίζει νίκη στην ομάδα του! Θα είναι αρκετή όμως αυτή για να τους χαρίσει τη νίκη; Ποια ομάδα είναι αυτή που κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού; Είστε έτοιμοι να μάθετε;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Σύμφωνα λοιπόν με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Athensmagazine.gr νικητές σήμερα στον αγώνα επάθλου φαγητού είναι οι... μπλε! Ναι ναι, συνεχίζουν ακάθεκτοι το σερί τους οι μπλε και θα απολαύσουν το έπαθλο της ημέρας!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το trailer του σημερινού αγώνα καθώς και το ίδιο το trailer:

Survivor spoiler Ηλίας

Survivor spoiler Μαριαλένα

Survivor spoiler Σάκης

Survivor spoiler Τριαντάφυλλος πόντος

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share