Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Τρόμαξε τους πάντες η Άννα Μαρία με τα κιλά που έχασε - Έπεσε κάτω από τα 50

«Είχα φτάσει στα...»

10 Απριλίου 2021 15:03
Survivor 4: Τρόμαξε τους πάντες η Άννα Μαρία με τα κιλά που έχασε - Έπεσε κάτω από τα 50
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρομακτικό είναι, σε κάποιο βαθμό, αυτό που είχε υποστεί η Άννα Μαρία Βέλλη εξαιτίας της πείνας στο Survivor, με την ίδια μάλιστα να αναφέρει, έστω και με χιουμοριστικό τρόπο, το πόσα κιλά έχασε, πέφτοντας χαρακτηριστικά κάτω από τα 50.

Η Άννα Μαρία φάνηκε να έχει αδυνατίσει πάρα πολύ, δεδομένου βέβαια ότι έκατσε και αρκετό καιρό μέσα στο παιχνίδι. Έτσι, μιας και είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media, αποφάσισε να αστειευτεί λίγο και να σχολιάσει την εμφάνισή της στο παιχνίδι ανεβάζοντας μία χιουμοριστική φωτογραφία, μην έχοντας κρύψει παράληλλα το σοκ που υπέστη όταν γύρισε στην Ελλάδα.

Survivor 4: Τόσα κιλά έχασε η Άννα Μαρία στον Άγιο Δομίνικο

«Μπήκα 55 κιλά. Πρέπει να έφτασα 47. Τώρα είμαι 60. Σε περίπτωση που σκέφτεστε να μπείτε στο survivor για να αδυνατίσετε σας το λέω» έγραψε στην ανάρτησή της χωρίς κανένα κόμπλεξ.

Survivor Άννα Μαρία χαμένα κιλά

Survivor 4: Απάντησε για τη σχέση με τον Μπάρτζη η Άννα Μαρία - «Ο σύντροφός μου προβληματίστηκε επειδή...»

Απαντήσεις για την παρουσία της στο Survivor έδωσε στην εκπομπή «Love it» η Άννα Μαρία Βέλλη, με την ίδια να αναφέρεται εκτενώς στη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη και το πώς αντέδρασε ο σύντροφός της.

Η πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας και των Διασήμων έκανε λόγο για τις σχέσεις που είχε στο ριάλιτι και το τι ήταν αυτό, που προβλημάτισε το σύντροφό της.

Survivor 4: Οι απαντήσεις της Άννας Μαρίας για τη σχέση με τον Μπάρτζη

«Πραγματικά η προσωπική μου ζωή δε νομίζω ότι αφορά και προσπαθούσα ακόμα κι όταν ήμουν σε σχέση με ανθρώπους που ήταν στον χώρο να μην προκαλώ και να μην συζητιέμαι. Σαφώς δεν μπήκα σε ένα παιχνίδι όπως το Power of love για να έχω δώσει τέτοια δικαιώματα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι δοτική με τους ανθρώπους που μου δίνουν και νιώθω κοντά μου, όπως είπα και στην πρώτη συνέντευξη που σας έδωσα.

Την ίδια ακριβώς σχέση που είδατε να έχω με το Νίκο είχα και με τον Τζέιμς σε παρόμοιες καταστάσεις αλλά και με την Μαριαλένα. Την είχα φιλήσει ασυναίσθητα στο στόμα, ευτυχώς που δεν το είδατε γιατί θα με κατηγορούσατε και για άλλη σχέση. Ο Νίκος είναι από τους ανθρώπους που με κράτησαν πολλές φορές όταν ζορίστηκα. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά και με τον Νίκο και με τον Τζέιμς, κοιμόμουν ανάμεσά τους.

Για μένα το προσωπικό μου, δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν. Εγώ συζητούσα πολύ συχνά για τον σύντροφό μου με όλους. Δεν είχε παίξει ποτέ τηλεοπτικά. Ο Αλέξης γνώριζε για τον σύντροφό μου. Όταν συνέβη όλο αυτό με τον Αλέξη σκέφτηκα ότι έδωσε πάτημα στον κόσμο κι ότι εγώ θα πρέπει να προσέχω περισσότερο την συμπεριφορά μου απέναντι στον Νίκο και τον Τζέιμς. Σκεπτόμενη όλο αυτό αποφάσισα ότι οι άνθρωποι που με γνωρίζουν δεν υπάρχει περίπτωση για οποιονδήποτε Αλέξη να πιστέψουν κάτι τέτοιο γι' αυτό και δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω να είμαι ο εαυτός μου.

Τον σύντροφό μου τον προβλημάτισε το γεγονός πως δεν είχε επιλέξει να είναι σε αυτόν τον χώρο και βαλλόταν καθημερινά και δεν μπορούσαν καν να τον προστατεύσω εγώ. Όταν σε γνωρίζουν όμως οι δικοί σου άνθρωποι, δεν περιμένουν ένα τηλεοπτικό προϊόν».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share