Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Survivor 4: Τα έβγαλε όλα στην φόρα για το σ@ξ στην παραλία η Σαλαγκούδη - «Πηγαίναμε στο δάσος και…»

Τα είπε όλα η Ανθή!

10 Απριλίου 2021 11:04
Survivor 4: Τα έβγαλε όλα στην φόρα για το σ@ξ στην παραλία η Σαλαγκούδη - «Πηγαίναμε στο δάσος και…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ανθή Σαλαγκούδη είχε άκρως αποκαλυπτική διάθεση, μιλώντας στην εκπομπή «After Dark» για τη συμμετοχή της στο Survivor, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στο αν υπήρξε ερωτική σκηνή στην παραλία.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που πρόσφατα σημείωσε έναν καβγά στον αέρα, δεν έκρυψε το πόσα κιλά έχει πάρει από την ημέρα, που γύρισε στην Ελλάδα, τις στιγμές απομόνωσης στο δάσος, καθώς και τα σχόλια εναντίον της.

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις της Ανθής Σαλαγκούδη για τη συμμετοχή της

«Τρώω ασταμάτητα και δεν ξέρω πώς θα το ελέγξω. Είμαι 3 κιλά συν από τότε που μπήκα στο παιχνίδι. Πήρα αυτά που έχασα και ακόμα 3. Είδα άλλα ενδιαφέρονται πράγματα γενικά. Έμαθα πράγματα για το παρελθόν που δεν ήξερα. Δεν με επηρέασε αλλά ήταν καλή αφορμή. Τα χρησιμοποιούσα υπέρ μου.

Αν ήθελες να απομονωθείς στο Survivor και να κλάψεις ή να κάνεις άλλα πράγματα μπορούσες. Έκλαιγα πολύ συχνά εκεί» είπε όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η τελευταία φορά που έκλαψε.

Στην ερώτηση με ποιον συμπαίκτη της θα προτιμούσε να κλειστεί σε ασανσέρ αν έπρεπε, είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Ο Γιώργος δεν ήταν από τους αγαπημένους μου συμπαίκτες από την αρχή μέχρι το τέλος. Με τον Περικλή με όλα αυτά που έχουν συμβεί και ακούω και μαθαίνω… Είχαμε έρθει πολύ κοντά σύμφωνα με τη δική μου εκδοχή».

Όσο για το αν έχει κάνει role play απάντησε ότι δεν έχει παίξει ποτέ σαν ηθοποιός: «Με ρούχα όχι. Δεν το έζησα ολοκληρωμένα. Δεν έχω κάνει με ρούχα. Δεν το έχω κάνει σωστά, λίγο πρόχειρα».

Σε ό,τι αφορά τους haters της και το χειρότερο μήνυμα που έχει πάρει ποτέ αποκάλυψε: «Ήταν πολύ άσχημο, έχει σχέση με θάνατο».

Είχε φλερτ στο Survivor; Η ίδια αποκάλυψε: «Δεν είχα καμία ερωτική διάθεση. Στην κόκκινη ομάδα δεν υπήρχε κάτι».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share