Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Χαμός με τον Λιβάνη - Τον «κυνηγούσαν» οι κάμερες κι έφυγε από την πίσω πόρτα

Δεν ήθελε να μιλήσει για τη Μαριανέλα και... έφυγε σαν τον κλέφτη

9 Απριλίου 2021 12:50
Survivor 4: Χαμός με τον Λιβάνη - Τον «κυνηγούσαν» οι κάμερες κι έφυγε από την πίσω πόρτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικράτησε με τον Γιώργο Λιβάνη, ο οποίος μετά από όσα έχουν αναφερθεί για τον ίδιο, με αποτέλεσμα να εμπλακεί στα του Survivor, είδε τις κάμερες... να τον «κυνηγούν», με αποτέλεσμα να φύγει από την πίσω πόρτα.

Η αναφορά γίνεται στο χθεσινό (8/4) βράδυ, όταν και βρέθηκε καλεσμένος στα γυρίσματα του «Στην Υγειά μας ρε παιδιά». Οι κάμερες προσπάθησαν να του πάρουν μια δήλωση για τη Μαριαλένα, αλλά, σε αντίθεση με όσα κατάφερε να του αποσπάσει η Έλενα Κρεμλίδου, δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν.

Survivor 4: Έφυγε... σαν τον κλέφτη ο Λιβάνης για να αποφύγει τις κάμερες

Ο τραγουδιστής δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο και για αυτό έφυγε σαν τον «κλέφτη» από τα γυρίσματα. «Πήρε το αυτοκίνητο και έτρεξε. Δεν ήθελε να μιλήσει. Ήταν πολύ κεφάτος, μιλούσε με όλους, δεν έδειχνε άνθρωπος στενοχωρημένος ή προβληματισμένος», είπε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Survivor 4: «Ο Λιβάνης μετάνιωσε για το μήνυμα που έστειλε στη Μαριαλένα!» (Video)

Survivor 4: Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή Ευτυχείτε προχώρησε σε μία αποκάλυψη που αφορά τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την Έλενα Πολυκάρπου να ξεκαθαρίζει πως σύμφωνα με πληροφορίες της, ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει για το μήνυμα που της έστειλε στο έπαθλο επικοινωνίας.

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή έγινε η αντίδραση του Πάνου Καλίδη όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της Μαριαλένας και του Γιώργου Λιβάνη. Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 βρέθηκε σε αμηχανία και τόνισε πως θα τα πει όλα κάποια άλλη στιγμή, αν και έχει ήδη μιλήσει μία φορά για αυτή τη σχέση.

Αμέσως μετά το τέλος του βίντεο, η Έλενα Πολυκάρπου μίλησε για το μήνυμα του Λιβάνη στο έπαθλο επικοινωνίας ενώ την συζήτηση έληξε η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Παιδιά, ο Λιβάνης δεν φταίει πουθενά…».

Η αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιβάνη και τη Μαριαλένα του Survivor 4

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share