Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Σε μηνύσεις... από Άγιο Δομίνικο προχωρούν Τριαντάφυλλος και Αλέξης

Αγριεύουν τα πράγματα με τους δύο παίκτες!

9 Απριλίου 2021 12:33
Survivor 4: Σε μηνύσεις... από Άγιο Δομίνικο προχωρούν Τριαντάφυλλος και Αλέξης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μηνύσεις... από τον Άγιο Δομίνικο ετοιμάζουν ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς, με τους δύο παίκτες να συνεχίζουν μεν στο Survivor, αλλά το δικηγόρο τους να παίρνει άμεσα την νομική οδό.

Ο δικηγόρος τους, Στέλιος Σούρλας, το πρωί της Παρασκευής (9/4) αποκάλυψε στην εκπομπή Πρωινό πως έχει ξεκινήσει διαδικασίες για μηνύσεις, καθώς οι οικογένειες αυτών δέχονται απειλές και αισθάνονται φόβο, με βάση τα σχόλια που υπάρχουν εναντίον τους στα social media.

Survivo 4: Ακολουθεί την νομική οδό ο δικηγόρος Τριαντάφυλλου-Αλέξη

«Οι πελάτες μου γνώριζαν πριν μπουν στο παιχνίδι ότι θα δεχθούν κριτική. Αυτό όμως που δεν μπορεί να δεχτεί κανείς είναι οι απειλές. Έχω λευκή επιταγή από τους δύο σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει να ενεργήσω αυτοβούλως. Οι οικογένειές τους φοβούνται επειδή δέχονται απειλές με τα μηνύματα σε social media» είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν η δημόσια κριτική παραβιάζει τις διατάξεις του ποινικού κώδικα το μόνο μέσο προστασία είναι να απευθυνθούμε στη Δικαιοσύνη» τόνισε ο κ. Σούρλας.

Survivor spoiler 09/04: Φεύγει από το Survivor ο Αλέξης Παππάς

Survivor spoiler: Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor 4 και όχι οικειοθελώς.

Τι έχει συμβεί με τον Αλέξη και την παραγωγή; Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως η παραγωγή του Survivor εξέτασε το ενδεχόμενο να διώξει τον Παππά από το παιχνίδι εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Φυσικά και αυτό δεν θα το έκανε αφού η ίδια έχει κάνει τον ηθοποιό να βγάζει αυτή την εικόνα προς τα έξω για τα νούμερα τηλεθέασης. Ο Αλέξης πουλάει αλλά δεν... τραβάει!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Θέμα ωρών θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρησή του από το Survivor! Ποιες είναι οι εξελίξεις της τελευταίας στιγμής; Γιατί ο Αλέξης Παππάς είναι με το ένα πόδι εκτός Survivor και Αγίου Δομίνικου; Τι έχει αλλάξει; Πάντως ούτε οικειοθελώς αποχωρεί ο Αλέξης Παππάς ούτε τον διώχνει η παραγωγή αλλά ο... κόσμος!

Survivor spoiler 09/04

Survivor spoiler: Πως αποχωρεί ο Αλέξης Παππάς από το Survivor 4

Ποιες είναι οι εξελίξεις της τελευταίας στιγμής; Έχετε παρατηρήσει πως το Athensmagazine.gr πάντα στις προβλέψεις του πέφτει μέσα! Όχι ότι γνωρίζει κάτι αλλά "βλέπει" τις εξελίξεις που έρχονται. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πως στην επόμενη ψηφοφορία ο Κώστας Παπαδόπουλος θα ήταν υποψήφιος και έγινε.

Πλέον σας λέμε το εξής. Στην επόμενη ψηφοφορία που οι κόκκινοι θα χάσουν ασυλία ο Αλέξης Παππάς θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor! Ο λόγος; Ότι σ' όλες τις ψηφοφορίες που ήταν υποψήφιος αλλά και στην τελευταία ο Αλέξης είχε και ένα άστρο και την γλίτωνε την τελευταία στιγμή, όπως έγινε και προχτές, αφού ήταν τυχερός και βρήκε απέναντί του την Χριστίνα Κεφαλά. Και πάλι όμως η διαφορά τους ήταν ελάχιστη. Πλέον τόσο αδύναμος παίκτης στις ψηφοφορίες δεν υπάρχει, αφού και ο Κώστας Παπαδόπουλος απέδειξε πως έχει "ρεύμα" έξω.

Οπότε πάμε για αποχώρηση Αλέξη Παππά μέχρι το Πάσχα. Και φυσικά αν ισχύει πως επιστρέφει στο παιχνίδι ο Κρις Σταμούλης δεν θα τον βρει μέσα. Αυτό και αν είναι ανατροπή...

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share