Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ποια Μαριαλένα; Ο Λιβάνης... το γλέντησε με τη Μαριπόζα!

«Δεν φάνηκε καθόλου στενοχωρημένος»

9 Απριλίου 2021 11:28
Survivor 4: Ποια Μαριαλένα; Ο Λιβάνης... το γλέντησε με τη Μαριπόζα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καμία... Μαριαλένα δεν φαίνεται να υπάρχει πια για τον Γιώργο Λιβάνη, μετά από όσα έχουν γίνει στο Survivor, με τον τραγουδιστή να γλεντά με την Έλενα Κρεμλίδου.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τους δύο να είναι καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου και να συζητούν για τα θέματα, που προέκυψαν από το ριάλιτι και αφορούν τον τραγουδιστή, ο οποίος κατά δήλωση της Μαριπόζα, που είχε ξαναμιλήσει για το ερωτικό τρίγωνο, δεν φάνηκε στενοχωρημένος.

Survivor 4: Το γλέντι του Γιώργου Λιβάνη με την Κρεμλίδου

«Νομίζω ούτε ο Σάκης ούτε η Μαριαλένα έχουν αποφασίσει τι κάνουν ή τι θα κάνουν, οπότε...δεν ξέρω. Διασκεδάσαμε πάρα πολύ με τον Γιώργο Λιβάνη στον Σπύρο Παπαδόπουλο, δεν το συζητήσαμε καθόλου. Δεν μου φάνηκε καθόλου στεναχωρημένος», είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια.

Survivor 4: «Ο Λιβάνης μετάνιωσε για το μήνυμα που έστειλε στη Μαριαλένα!» (Video)

Survivor 4: Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή Ευτυχείτε προχώρησε σε μία αποκάλυψη που αφορά τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την Έλενα Πολυκάρπου να ξεκαθαρίζει πως σύμφωνα με πληροφορίες της, ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει για το μήνυμα που της έστειλε στο έπαθλο επικοινωνίας.

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή έγινε η αντίδραση του Πάνου Καλίδη όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της Μαριαλένας και του Γιώργου Λιβάνη. Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 βρέθηκε σε αμηχανία και τόνισε πως θα τα πει όλα κάποια άλλη στιγμή, αν και έχει ήδη μιλήσει μία φορά για αυτή τη σχέση.

Αμέσως μετά το τέλος του βίντεο, η Έλενα Πολυκάρπου μίλησε για το μήνυμα του Λιβάνη στο έπαθλο επικοινωνίας ενώ την συζήτηση έληξε η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Παιδιά, ο Λιβάνης δεν φταίει πουθενά…».

Η αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιβάνη και τη Μαριαλένα του Survivor 4

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share