Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Survivor 4: Νέα αποκάλυψη Καλίδη για Λιβάνη και Μαριαλένα - «Δεν ήθελα να...»

Τοποθετήθηκε και πάλι για το «φλέγον» θέμα

9 Απριλίου 2021 11:06
Survivor 4: Νέα αποκάλυψη Καλίδη για Λιβάνη και Μαριαλένα - «Δεν ήθελα να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε νέα τοποθέτηση προχώρησε ο Πάνος Καλίδης για τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την τελευταία να έχει εσχάτως κοντά στο Survivor με τον Σάκη Κατσούλη, με τον τραγουδιστή να ξεκαθαρίζει την κατάσταση για ένα σχόλιο, που είχε κάνει.

Ο ίδιος, παράλληλα, έκανε λόγο για την παρουσία του Τριαντάφυλλου, καθώς και τις εξελίξεις με επίκεντρο την μπλε ομάδα, θεωρώντας πως ο Τζέιμς θα πάει μακριά.

Survivor 4: Νέα τοποθέτηση του Καλίδη για Λιβάνη και Μαριαλένα

«Αν έμενα στο παιχνίδι θα ήμουν στη μπλε ομάδα γιατί εξελίχθηκα μέσα από αυτή. Ο Τζέιμς είναι έξυπνος άνθρωπος, έχει στρατηγική και θα φτάσει μακριά στο Survivor. Η Μαριαλένα δήλωσε δημόσια στο Survivor πως έχει σοβαρή σχέση έξω. Το τραγούδι “που και που” το είπα για να πειράξω τον Γιώργο Λιβάνη, δεν ήθελα να αφήσω κάποιο υπονοούμενο», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Επίσης, ανέφερε για τον Ντάφυ και την δική του συμμετοχή στο Survivor 4: «Η κόκκινη ομάδα έχει στραφεί εναντίον του Τριαντάφυλλου γιατί δεν φέρνει πόντους. Ο Τριαντάφυλλος δεν έχει ενοχλήσει κάποιον λεκτικά στο Survivor. Πριν φύγω από το παιχνίδι έκανα σαρδάμ και αντί να πω εραστής της γυναίκας μου, είπα μόνο εραστής. Δεν λανσάρομαι ως εραστής. Άρεσε στην οικογένειά μου το φακόρυζο. Μου έφυγαν οι θήκες των δοντιών τρώγοντας καρύδα».

Survivor 4: Αποκάλυψη «βόμβα» για τη Μαριαλένα - «Ήξερε για Σάκη και Χριστίνα ότι...»

Μια μεγάλη αποκάλυψη ήρθε στο φως για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, με άλλοτε παίκτη ριάλιτι να αναφέρει το τι γνώριζε η πρώτη για τη σχέση του με την Χριστίνα Κεφαλά, που εσχάτως αποχώρησε από το Survivor.

Ο Βασίλης Χαλκιάς, πρώην παίκτης του Power of Love, μίλησε στο «Pop Up» και έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τη σχέση που είχε ο Σάκης Κατσούλης με την Χριστίνα Κεφαλά, αφού και οι δύο είναι καλοί του φίλοι.

Survivor 4: Η τοποθέτηση φίλου των Σάκη-Χριστίνας για τη... γνώση της Μαριαλένας

«Μάλλον είναι επιλογή του Σάκη και της Χριστίνας να μην πουν ότι ήταν ζευγάρι. Ήταν μαζί για δύο μήνες σίγουρα. Είχαν χωρίσει πριν από τις γιορτές. Είχα πάει για μια φωτογράφιση στο μαγαζί του Σάκη γιατί είχαμε μια συνεργασία και ξαφνικά μπήκε μέσα η Χριστίνα έφερε καφέ στον Σάκη. Μετά μου είπαν ότι ήταν μαζί. Ξέρω ότι είχαν τσακωθεί, δεν γνωρίζω που μίλησαν. Ίσως στο αεροπλάνο για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο.

Η Μαριαλένα νομίζω ήξερε για τη σχέση τους… Η Χριστίνα είναι πολύ άνετη. Πιστεύω χάρηκε κιόλας που ήρθαν ξανά κοντά ο Σάκης και η Μαριαλένα. Δείχνει ότι δεν τη πείραξε. Ο Σάκης είχε δει τη Μαριαλένα στα αρχικά castings, του είχαν πει ότι θα μπει, αλλά μετά αναχώρησαν οι πρώτοι βασικοί παίκτες και ο Σάκης δεν ενημερώθηκε. Μου είχε ότι όταν πήγε στα castings, είδε την πρώην του εκεί πέρα. Περίμενε να τη δει γιατί το είχαν συζητήσει πριν όταν ήταν μαζί… Μακάρι να βγουν από το παιχνίδι και να είναι ζευγάρι όντως».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share