Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Κροίσος μετά το παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος - Ξεπερνάει τα 100.000 ευρώ σε συνολική αμοιβή

«Αστρονομικό» το ποσό αν φτάσει μέχρι την νίκη - Χρήμα με ουρά από την παραγωγή

9 Απριλίου 2021 10:56
Survivor spoiler: Κροίσος μετά το παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος - Ξεπερνάει τα 100.000 ευρώ σε συνολική αμοιβή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ο Τριαντάφυλλος έχει μετατραπεί σε βασική προσωπικότητα του Survivor, με την παραγωγή εν πολλοίς να έχει βασιστεί πάνω του τον τελευταίο καιρό, αν και ήδη μπορεί να θεωρείται ήδη νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, αν σκεφτεί κανείς το πόσα χρήματα έχει ήδη συγκεντρώσει με την παρουσία του σε αυτό.

Ο μισθός του «Ντάφυ» έχει αποτελέσει μείζον ζήτημα, με τους συμπαίκτες του ακόμη να τον έχουν στοχεύσει, είτε με παράπονα για το πόσα λαμβάνει κάθε εβδομάδα είτε με κατηγορίες περί «μίζας». Σε κάθε περίπτωση, ο τραγουδιστής προχωρά ακάθεκτος, το αυτί του... δεν ιδρώνει, από τη στιγμή που ο κόσμος τον κρατά με πάθος στον Άγιο Δομίνικο και τα κέρδη του είναι ήδη πολύ μεγάλα.

Survivor spoiler: Ποσά που... ζαλίζουν για τον Τριαντάφυλλο - Πόσα χρήματα θα κερδίσει αν φτάσει μέχρι τον τελικό

Αξίζει να σημειώσουμε, σε αυτό το σημείο, το ποσό που έχει κερδίσει μέχρι τώρα ο Τριαντάφυλλος, το οποίο μάλιστα είναι πολύ κοντά σε εξαψήφιο νούμερο. Αν σκεφτούμε, ότι έχει λαμβάνειν ένα ποσό στα 6.000 ευρώ την εβδομάδα, τότε το σύνολο συγκεντρώνεται στα 96.000 ευρώ, έχοντας παραμείνει 16 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει, ότι αν μείνει τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμη, τότε θα «σπάσει» το «φράγμα» των 100.000 ευρώ, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι και το ποσό του επάθλου για τον νικητή. Αν υποθέσουμε, δε, ότι το ριάλιτι θα κρατήσει άλλες 10 εβδομάδες, μετά τη συμπλήρωση των πρώτων 17, ο Τριαντάφυλλος θα έχει κερδίσει 162.000 ευρώ, εφόσον φτάσει μέχρι το τέλος και, μαζί με το έπαθλο του νικητή, θα ολοκληρώσει την προσπάθεια του με 262.000 ευρώ.

Πρόκειται, φυσικά, για ένα ποσό ζωής, αν καταφέρει να φτάσει μέχρι εκεί, αν και ήδη τα χρήματα που έχει κερδίσει είναι αρκετά, για να τον θεωρήσουμε ως απόλυτο θριαμβευτή του φετινού Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share