Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler βόμβα: Θα έφευγε άλλος παίκτης αν η ψήφος ήταν αρνητική! Και δεν θα ήταν ο Παππάς

Απίστευτη ανατροπή!

9 Απριλίου 2021 10:34
Survivor spoiler βόμβα: Θα έφευγε άλλος παίκτης αν η ψήφος ήταν αρνητική! Και δεν θα ήταν ο Παππάς
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τρομερή αποκάλυψη για το Survivor 4 και την αποχώρηση της περασμένης Τετάρτης. Ποιος παίκτης θα έφευγε αν η ψήφος ήταν αρνητική.

Είναι συχνό φαινόμενο οι παίκτες του Survivor να έχουν φανατικούς οπαδούς αλλά και ορκισμένους εχθρούς! Αυτό ισχύει και για τους τέσσερις παίκτες που ήταν υποψήφιοι την βδομάδα που μας πέρασε. Τι συνέβη; Ποιος είναι ο παίκτης που θα είχε αποχωρήσει αν η ψήφος ήταν αρνητική; Συγκεκριμένα το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε μια διαδικτυακή ψηφοφορία με το ερώτημα "ποιος παίκτης θέλετε να αποχωρήσει από το Survivor 4" και όχι "ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor 4;". Με τεράστια έκπληξη παρατηρήσαμε πως το αποτέλεσμα ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που βγήκε στο φως.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler βόμβα

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης θα είχε αποχωρήσει αν η ψήφος ήταν αρνητική;

Συνήθως σε αρνητική ψήφο τις περισσότερες συγκεντρώνουν παίκτες που τραβάνε το ενδιαφέρον. Δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν περισσότεροι να φύγει η Χριστίνα Κεφαλά αντί των άλλων τριών.

Πάμε τώρα να δούμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Μπορεί λοιπόν να σας αποκαλύψαμε πως ο Κώστας Παπαδόπουλος βγήκε πρώτος σε θετικές ψήφους αλλά θα ήταν αυτός που θα αποχωρούσε αν η ψήφος ήταν αρνητική! Ναι, ναι. Ο ζαχαροπλάστης βγήκε τελευταίος στην ψηφοφορία και αν ήταν άλλος ο τρόπος διεξαγωγής της αυτή την στιγμή θα βρισκόταν στο ξενοδοχείο. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως από κοντά ακολούθησε σε... αντιπάθεια και ο Αλέξης Παππάς!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της... αρνητικής ψηφοφορίας στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler βόμβα: Θα έφευγε άλλος παίκτης αν η ψήφος ήταν αρνητική!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share