Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Γνωρίζονται από πριν και οι Κώστας - Χριστίνα; Αυτό που της ψιθύρισε στο αυτί πρόδωσε το μυστικό

Τι γίνεται εκεί μέσα; Όλοι γνωριζόντουσαν από πριν;

8 Απριλίου 2021 20:24
Survivor spoiler: Γνωρίζονται από πριν και οι Κώστας - Χριστίνα; Αυτό που της ψιθύρισε στο αυτί πρόδωσε το μυστικό
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Γκάφα ή όχι; Τι ψιθύρισε στο αυτί της Χριστίνας Κεφαλά ο Κώστας Παπαδόπουλος όταν εκείνη έφυγε από το παιχνίδι;

Έχουμε δει στο φετινό Survivor ότι τελικά πολλοί από τους παίκτες γνωρίζονταν πριν μπουν στο Survivor 4, με αποκορύφωμα την σχέση της Μαριαλένας με του Σάκη Κατσούλη, η οποία και έχει φουντώσει ξανά μέσα στο παιχνίδι.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ένας παίκτης που δεν έχει περάσει απαρατήρητος μέσα Survivor! Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως γνώριζε πριν από το ριάλιτι τον Αλέξη Παππά και φαίνεται πως αυτό ισχύει και για την περίπτωση της Χριστίνας Κεφαλά. Και εδώ που το λέμε από την μια είναι λογικό γιατί και οι τρεις μένουν στην ίδια περιοχή!

Survivor spoiler: Γνωρίζονται από πριν και οι Κώστας - Χριστίνα

Μάλιστα ο Κώστας και ο Αλέξης είχαν κατέβει και υποψήφιοι σε Δημοτικές Εκλογές με την ίδια παράταξη, ενώ για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί πως κανείς από τους δύο δεν τα κατάφερε.

Survivor spoiler: Τι ψιθύρισε στο αυτί της Χριστίνας Κεφαλά ο Κώστας Παπαδόπουλος

Λοιπόν έχουμε και λέμε! Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Χριστίνα Κεφαλά είναι εκείνη που αποχωρεί από το Survivor, τότε η παίκτρια της μπλε ομάδα, αφού ευχαρίστησε τους πάντες, χαιρέτισε έναν προς έναν τους συμπαίκτης της! Όταν έφτασε στον Κώστα, εκείνος της είπε στο αυτό να περάσει από το ζαχαροπλαστείο του στην Αθήνα και να πει στην οικογένειά του πως τους αγαπάει πολύ.

Γνωριζόντουσαν από πριν ή επειδή είναι από την ίδια περιοχή της είπε να περάσει από το ζαχαροπλαστείο για να μεταφέρει την... αγάπη του στην οικογένεια του Κώστα!

Δείτε το σχετικό σκηνικό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share