Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Αποκάλυψη «βόμβα» για το χωρισμό Σάκη και Μαριαλένας (Video)

Kολλητός του Κατσούλη αποκάλυψε την αιτία χωρισμού

8 Απριλίου 2021 18:12
Survivor 4: Αποκάλυψη «βόμβα» για το χωρισμό Σάκη και Μαριαλένας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο κολλητός του Σάκη Κατσούλη αποκάλυψε την αιτία χωρισμού του από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το ιδιαίτερο δώρο που της είχε κάνει λίγες μέρες πριν το τέλος της σχέσης τους.

Οι δύο παίκτες μπορεί να χώρισαν τον περασμένο Σεπτέμβρη, όμως τώρα που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο έχουν έρθει ξανά κοντά!

Ο φίλος του Σάκη, ο Γιώργος Μαρκούλης μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και έκανε αποκαλύψεις

«Με τον Σάκη Κατσούλη είμαστε πολύ φίλοι, με έχει βοηθήσει πολύ, τον έχω βοηθήσει και εγώ. Ήταν ένα ζευγάρι που έδινε ο ένας στον άλλον, είχαν πολύ ωραία αύρα. Τους έχω ζήσει μαζί, έχουμε βγει κατά καιρούς. Ήταν πολύ δεμένοι και αγαπημένοι. Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Ο Σάκης με την Χριστίνα Κεφαλά δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι.

Βλέπω και από τις δυο μεριές μια λάμψη στα μάτια τους και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και για το μέλλον. Αν το θέλουν και οι δυο μεριές γιατί όχι; Είχε έρθει ο Σάκης τις πρώτες μέρες που άνοιξα το μαγαζί και της πήρε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια! Λες να γίνω κουμπάρος; Σου εξέφρασα τι βλέπω και τι βλέπουν όλοι μας. Γνωρίστηκαν στο κατάστημα του Σάκη, η Μαριαλένα εργαζόταν στο διπλανό. Γνωρίστηκαν εκεί, θυμάμαι που ενθουσιάστηκε μαζί της» αποκάλυψε ο Γιώργος.

Survivor 4: Τα έβγαλε στην φόρα για Σάκη-Μαριαλένα η Νικολέτα - «Ξέρω τι συμβαίνει μεταξύ σας...»

Η Νικολέτα Μαυρίδη πήγε με... αποκαλυπτική διάθεση να μιλήσει με τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor, αναφέροντας μεταξύ άλλων και τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ισχυριζόμενη το ότι γνωρίζει τι συμβαίνει.

Η Νικολέτα πήγε, αρχικά, να μιλήσει στον Σάκη για κάτι που την ενόχλησε στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, καθώς ο δεύτερος με το δικό του τρόπο, την αγνόησε στα ματσαρίσματα. Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στην χορεύτρια της κόκκινης ομάδας και πήγε να το πει στον επιχειρηματία.

Survivor 4: Είπε... τα πάντα για Σάκη και Μαριαλένα η Καρολίνα

Ο Σάκης είπε πως καταλαβαίνει την ενόχληση αυτή κι έδειξε απολογητική διάθεση, αλλά εκεί η Νικολέτα του μίλησε και για τη σχέση του με τη Μαριαλένα. «Ξέρω τι συμβαίνει μεταξύ σας», του ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον Σάκη εκείνη τη στιγμή να το διαψεύδει, αλλά να μην κρύβει και τα λατρεία του για τη Μαριαλένα, με αποκαλυπτικά πλάνα να έχουν προκύψει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share