Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4 - Καλίδης για "Ντάφυ": "Ο Τριαντάφυλλος έχει καταλάβει ότι ο κόσμος περνά καλά μαζί του" (Video)

"Ο Τριαντάφυλλος είναι αγωνιστικά αδύναμος όπως εγώ"

8 Απριλίου 2021 14:49
Survivor 4 - Καλίδης για
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4 - Πάνος Καλίδης: Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Καλίδης μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο οποίος σχολίασε τα όσα γίνονται στο ριάλιτι αλλά και την κόντρα που υπάρχει μεταξύ "Ντάφυ" και "Κόρο". Ωστόσο δυσαρεστημένος φαίνεται πως είναι με την παραγωγή ο Αλέξης - "Με βάζετε να κάνω τον κακό ενώ δεν είμαι"

Καλίδης για Τριαντάφυλλο

"Δεν είδα κάτι το οποίο είναι εύκολο να το αναφέρεις όσον αφορά την κόντρα Κόρο και Τριαντάφυλλου. Αυτό που βλέπω κι εγώ είναι ότι ο Τριαντάφυλλος είναι αγωνιστικά αδύναμος, όπως ήμουν κι εγώ. Απλά κάθε φορά που τον ψηφίζουν προσπαθούν να βάλουν κι άλλα πράγματα σαν δικαιολογίες για τον χαρακτήρα του. Κάποιοι εχθές κατάλαβαν ότι ο κόσμος περνάει καλά μαζί του, όπως το έχει καταλάβει κι αυτός", είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης.

Όταν το Τριαντάφυλλος έκραζε δημόσια τον Ντάνο

Μπορεί στο φετινό Survivor ο Τριαντάφυλλος να μονοπωλεί το ενδιαφέρον λόγω της ίντριγκας και να βγαίνει συνέχεια προτεινόμενος προς αποχώρηση (και να την γλιτώνει) αλλά κάποτε, στην θέση αυτού, στο συμβούλιο του νησιού βλέπαμε τον τότε νικητή, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Όποιος παρακολουθούσε Survivor από παλιά θα θυμάται χαρακτηριστικά πως ο Ντάνος ψηφιζόταν συνέχεια από τους συμπαίκτες του για να βγει προτεινόμενος προς αποχώρηση, για διαφορετικούς λόγους βέβαια από τον Ντάφυ. Τότε, λοιπόν, το 2017 ο Ντάφυ είχε κάνει ένα post για τα όσα γινόντουσαν στο Survivor και ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Ρε Ντάνο αγόρι μου, πάλι φοβήθηκες να ψηφίσεις την Βαλαβάνη που σε όλες τις ψηφοφορίες σε βγάζει για να φύγεις; Εσύ είσαι ο σκληρός άντρας ο δίκαιος; Εσύ που και τώρα ήξερες πως θα είναι προτεινόμενη και πάλι κ***;;; Και τα βάζεις με τον Σπαλιάρα; Δεύτερο φάουλ στο τρίτο πλέον θα σε καταλάβουν όλοι τι είσαι και πόσα πρόσωπα έχεις κρίμα που σε υποστήριζα τόσο καιρό".

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share