Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 08/04: Ερωτευμένη με τον Σάκη Κατσούλη η Νικολέτα Μαυρίδη

Έτοιμη να τον αρπάξει από την Μαριαλένα η Νικολέτα - To κοινό τους ταξίδι και η γνωριμία στο ξενοδοχείο

8 Απριλίου 2021 12:42
Survivor spoiler 08/04: Ερωτευμένη με τον Σάκη Κατσούλη η Νικολέτα Μαυρίδη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τι και αν ο Σάκης Κατσούλης είναι ταγμένος στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, φαίνεται πως η Νικολέτα Μαυρίδη τον έχει "βάλει στο μάτι"!

Τι συμβαίνει ανάμεσα στα δύο παιδιά; Απολύτως τίποτα και αυτό οφείλεται στην αντιμετώπιση που έχει η Νικολέτα από τον ίδιο τον Σάκη! Μπορεί μπροστά στις κάμερες η Νικολέτα να ρώτησε τον Σάκη για την σχέση του με την Μαριαλένα και εκείνος να το διέψευσε, όμως τα ντοκουμέντα λένε άλλα. Ο Σάκης με την Μαριαλένα δεν γίνεται να μην είναι μαζί. Ή τουλάχιστον αυτό θα εύχεται η Νικολέτα. Άλλωστε εδώ και μέρες μόνο το Athensmagazine.gr σας είχε αποκαλύψει πως τα δύο αυτά παιδιά έρχονται κοντά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Η παίκτρια των κόκκινων είναι μια από τις ελάχιστες παίκτριες μέσα στο Survivor φέτος που δεν έχουν αποκαλύψει αν έχουν σχέση έξω, άρα τις θεωρούμε ελεύθερες! Στην ίδια λίστα ανήκει η Ελευθερία Ελευθερίου και η Χριστίνα που αποχώρησε χτες αλλά απασχολεί ακόμα την Survivor καθημερινότητά μας μέχρι να την... ξεχάσουμε! Αυτές οι τρεις κοπέλες δείχνουν να είναι ελεύθερες άρα μπορούν να στοχεύουν όπου θέλουν, ιδιαίτερα όσο άνδρες - στόχοι δηλώνουν ελεύθεροι!

Survivor spoiler: Ερωτευμένη με τον Σάκη Κατσούλη η Νικολέτα Μαυρίδη

Survivor spoiler: Έτοιμη να τον αρπάξει από την Μαριαλένα η Νικολέτα

Μπορεί όλοι να έχουμε δεδομένο πως ο Σάκης είναι με την Μαριαλένα, όμως όσο και οι δύο το διαψεύδουν, τότε ο Σάκης είναι "ελεύθερο πουλί" και όποια ενδιαφερόμενη μπορεί να τον διεκδικήσει. Μια από αυτές φαίνεται να είναι η Νικολέτα Μαυρίδη!

Η χορεύτρια του φετινού Survivor φαίνεται να έχει καψουρευτεί τον γόη της παρέας, που δεν είναι άλλος από τον Σάκη Κατσούλη! Η χθεσινή συζήτηση που είδαμε χτες ήταν μια γέφυρα της Νικολέτας προς τον τερματοφύλακα, αφού έχουν συνηθίσει την κοπέλα γενικά να είναι οξύθυμη και νευρική, όμως στην περίπτωση του Σάκη είχε άλλη αντιμετώπιση! Πληροφορίες μας από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως η Νικολέτα την "έχει δαγκώσει την λαμαρίνα" με τον Σάκη και μένει να δούμε αν θα κάνει την κίνησή της, εφόσον ο Σάκης συνεχίζει να δηλώνει ελεύθερος αλλά και το ποια θα είναι η αντίδραση της Μαριαλένας στο φλερτ αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως Νικολέτα Μαυρίδη και Σάκης Κατσούλης είχαν ταξιδέψει από κοινού στον Άγιο Δομίνικο για να μπουν στο Survivor και διέμεναν για μέρες στο ίδιο ξενοδοχείο πριν μπουν στο παιχνίδι!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share