Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Χάνει την μπάλα ο Κόρο! Τον κράζει μέχρι και ο Ασημακόπουλος - Ούτε "καλημέρα" οι δύο πρώην κολλητοί

Η καλή τους σχέση ανήκει στο παρελθόν

8 Απριλίου 2021 10:50
Survivor spoiler: Χάνει την μπάλα ο Κόρο! Τον κράζει μέχρι και ο Ασημακόπουλος - Ούτε
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Χάνει την μπάλα στο Survivor ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος συνεχίζει να ασχολείται με τον Τριαντάφυλλο ακόμα και τώρα που άλλαξαν οι ομάδες!

Φαίνεται πως η δημοφιλία του Ντάφυ έχει ενοχλήσει τον Γιώργο Κόρομι. Αλλά δεν έχει να κάνει μόνο μ' αυτό. Ο Γιώργος Κόρομι έχει ενοχληθεί διότι πιστεύει πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει απομακρυνθεί από τον ίδιο εξαιτίας του Τριαντάφυλλου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν είναι χαζός. Έχει καταλάβει πως ο Ντάφυ είναι αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό και έχει κάποιος του έχει αποκαλύψει από την παραγωγή πως ο Κόρο, με την όλη στάση του απέναντι στον τραγουδιστή έχει γίνει ιδιαίτερα αντιπαθής σε πολλούς.

Τον κράζει μέχρι και ο Ασημακόπουλος

Έτσι ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει πάρει την απόφαση να μείνει μακριά από τον Κόρο, ενώ χτες είδαμε για πρώτη φορά να τον κράζει ανοικτά μπροστά στις κάμερες εξαιτίας του φαγητού και μάλιστα τόνισε πως οι άνθρωποι μέσα στο Survivor αλλάζουν συνεχώς και δεν μπορείς να τους εμπιστεύεσαι, αναφερόμενος στον πρώην φίλο του. Αν το εννοεί ή το κάνει για να γίνει πιο δημοφιλής στο τηλεοπτικό κοινό δεν το γνωρίζουμε αλλά το σίγουρα είναι πως ο Κόρο έχει χάσει την μπάλα.

Survivor: Χάνει την μπάλα ο Κόρο

Όλο αυτό στο χθεσινό επεισόδιο (07/04) που κορόιδευε τον Τριαντάφυλλο και έκανε την μίμησή του προκάλεσε οργή σε πολλούς τηλεθεατές. Ο Γιώργος Κόρομι σε πολλά θέματα έχει δίκιο, όμως με την ειρωνεία και τα νεύρα του έχει οδηγήσει αρκετούς φίλους του να τον κάνουν στην... άκρη! Όπως έγινε και με τον Ηλία Μπόγδανο, αφού πληροφορίες τους θέλουν να έχουν τσακωθεί. Ίσως εκεί να οφείλεται και το γεγονός πως έχει έρθει αρκετά κοντά με την Ελένη Χαμπέρη, μετά την αλλαγή των ομάδων. Το σίγουρο είναι πως ο Κόρο δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και θα πρέπει να αλλάξει ρώτα αν θέλει να φτάσει μέχρι τέλους στο Survivor...

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share