Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Σαρώνει στα στατιστικά ο Σάκης - Τρομερή άνοδος για Χαμπέρη

Μαζικές ανατροπές!

8 Απριλίου 2021 09:50
Survivor 4: Σαρώνει στα στατιστικά ο Σάκης - Τρομερή άνοδος για Χαμπέρη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε για το Survivor και όπως κάνουμε συχνά σας παρουσιάζουμε τα δεδομένα με βάση τα στατιστικά των παικτών!

Σταθερά στη πρώτη θέση βρίσκεται ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος σαρώνει στα αθλήματα, όμως η χθεσινή του ήττα από τον Νίκο Μπάρτζη, του έριξε κάπως το ποσοστό, το οποίο έπεσε από το 80αρι στο 79,7%!

Σταθερά στη δεύτερη θέση είναι ο Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος νιώθει ωστόσο την ανάσα της Καρολίνας Καλύβα. Ο πρώτος μετρά ένα ποσοστό στις νίκες της τάξως του 74% και η παίκτρια των κόκκινων βρίσκεται στο 68,5%!

Αξίζει να αναφερθεί πως τρομερή άνοδο παρουσιάζει και η Ελένη Χαμπέρη, η οποία είναι στο 55% και βρίσκεται πολύ κοντά με πολύ ισχυρούς παίκτες, όπως η Μαριαλένα και ο Ηλίας, ενώ είναι και πάνω από άλλους όπως ο Νίκος και ο Κόρο!

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά αναλυτικά στα στατιστικά του Survivor, μετά και την εβδομάδα που μας πέρασε:

Survivor 4: Σαρώνει στα στατιστικά ο Σάκης

Survivor 4: Σαρώνει στα στατιστικά ο Σάκης

Survivor spoiler 08/04: Πλακώθηκαν άσχημα Κόρο - Ηλίας! Τέλος μια μεγάλη φιλία

Τι και αν στην παραλία του Survivor 4 είναι όλοι κολλητοί - πλην ορισμένων εξαιρέσεων - , όταν έρχεται η ώρα των αγωνισμάτων την φιλία την ξεχνάνε όλοι, αφού το μόνο που τους νοιάζει εκείνη την στιγμή είναι η νίκη!

Είτε για την παραμονή τους στο παιχνίδι, είτε για το φαγητό, αφού η πείνα είναι μεγάλη. Ωστόσο, κάποιοι πανηγυρισμοί έχουν ενοχλήσει πολύ! Όπως αυτός του Γιώργου Κόρομι...

Μπορεί να μετράμε μόλις μια εβδομάδα από την ημέρα που οι δυο ομάδες (Μπλε και Κόκκινοι) δημιουργήθηκαν από την αρχή, ωστόσο οι πρώτες γκρίνιες ξεκίνησαν. Ένα παράδειγμα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, όταν στο χθεσινό επεισόδιο 7/4, μπροστά στις κάμερες... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share