Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Χανταμπάκη και Χούτο συγγνώμη»

Το Twitter «καρφώνει» ξανά Σάκη και Αλέξη!

7 Απριλίου 2021 23:30
Survivor 4: «Χανταμπάκη και Χούτο συγγνώμη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor συνεχίζεται και το επεισόδιο της Τετάρτης (7/4) είχε αρκετά περιστατικά να προσφέρει για σχολιασμό, με το Twitter να επικεντρώνεται για ακόμη μια φορά στην νέα κλίκα της κόκκινης ομάδας, συγκρίνοντας τους Αλέξη Παππά και Σάκη Κατσούλη με τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Λάμπρο Χούτο.

Survivor 4: Το Twitter επιτίθεται ξανά στην τριάδα των «Κόκκινων»

Οι δύο παίκτες έχουν καταφέρει με τη στάση τους να συγκεντρώσουν πληθώρα αρνητικών σχολίων, με τους χρήστες του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης να τους «σταυρώνουν» για ακόμη μια φορά, όπως έκαναν με τις δηλώσεις του Σάκη περί ομαδικού πνεύματος.

Ο «Ντάφυ», φυσικά, από την πλευρά του δεν ξεφεύγει από τους σχολιασμούς του Twitter, το οποίο μοιάζει να έχει βάλει... στο μάτι αυτή την τριάδα, που επιχειρεί να κάνει χειρισμό καταστάσεων σε όλο το ριάλιτι τις τελευταίες μέρες.

Survivor 4: Νέες «βόμβες» για τη σχέση Σάκη-Μαριαλένας - Άγνωστες πτυχές από τον χωρισμό και την επανασύνδεση

Νέες «βόμβες» πέφτουν για τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τη σχέση τους, καθώς δεν αποκλείεται αυτή, μετά από τις δύσκολες στιγμές που είχαν περάσει στην Ελλάδα, να επανασυνδέονται στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δύο παίκτες του Survivor πέρασαν... από κόσκινο στο «Happy Day», με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή να αναλύει το τι έχει συμβεί μεταξύ τους, με γνωστές και άγνωστες πτυχές. Το ζευγάρι πέρασε ένα έντονο έρωτα, ζώντας στο σπίτι του Σάκη στο Περιστέρι και, πριν χωρίσει άσχημα, είχε δώσει πολλές ευκαιρίες στη σχέση του.

Survivor 4: Όλο το παρασκήνιο της σχέσης Σάκη-Μαριαλένας

Κανείς εκ των δύο, μάλιστα, δεν έχει σβήσει τα κοινά τους βίντεο στα social media, με τον Σάκη να κάνει αίτηση αμέσως μετά από τη Μαριαλένα για το ριάλιτι επιβίωσης. Στη μέση μπαίνει και ο Γιώργος Λιβάνης, αν και φαίνεται πως μάλλον... μετανιώνει την επικοινωνία στο παιχνίδι με τη Μαριαλένα, αποστασιοποιούμενος όλο και περισσότερο, βλέποντάς την να έχει έρθει κοντά με τον Σάκη.

Και μπορεί η μητέρα της Μαριαλένας να επιχειρεί να δικαιολογήσει τα πάντα, αλλά δε μοιάζει τα καταφέρνει σε απόλυτο βαθμό, με το άλλοτε ζευγάρι να δίνει διαρκώς αφορμές πως μετατρέπεται ξανά σε... νυν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share