Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Επίθεση Αλέξη σε Τζέιμς - «Είναι ένα όρνεο και αν σε βρει θα σε τεμαχίσει»

Νέα «καρφιά» για τον αντίπαλό του

7 Απριλίου 2021 22:37
Survivor 4: Επίθεση Αλέξη σε Τζέιμς - «Είναι ένα όρνεο και αν σε βρει θα σε τεμαχίσει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε επίθεση προς τον Τζέιμς Καφετζή προχώρησε για ακόμη μια φορά ο Αλέξης Παππάς, που θεωρεί τον ηγέτη της μπλε ομάδας ως τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Survivor, απέναντι στον οποίο άπαντες πρέπει να προσπαθούν να φυλάξουν τα νώτα τους.

Η συζήτηση ξεκίνησε από τη στιγμή, όπου ο Αλέξης μίλησε για την παρέα, που κάνει ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Τζέιμς. Σε εκείνο το σημείο, επεσήμανε για ακόμη μια φορά πως η παρέα αυτή θα του στοιχίσει, ζητώντας από Μαριαλένα και Σάκη να συνεχίσουν τον «πόλεμο» εναντίον του Καφετζή, εφόσον φύγει από το ριάλιτι.

Survivor 4: Τα νέα «καρφιά» του Αλέξη για τον Τζέιμς

«Ο Τζέιμς είναι ένα όρνεο, που αν σε δει ανυποψίαστο θα σε χτυπήσει. Θα κόψει δρόμο, μετά θα σου κόψει τα πόδια, τους αστραγάλους και θα αρχίσει να σε τεμαχίζει. Μεγάλη προσοχή, λοιπόν, στον Τζέιμς, είναι πολύ επικίνδυνος», είπε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα, με τον Τριαντάφυλλο να εξαίρει τον Αλέξη για το λόγο του στο συμβούλιο, με τους αντιπάλους τους πάντως να μην πηγαίνουν πίσω στα «πυρά».

Survivor 4: «Ντροπή σου Αλέξη, πόσο χυδαίος πια»!

Η στάση του Αλέξη Παππά στο Survivor έχει προκαλέσει την «εκρηκτική» αντίδραση αρκετών, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να θεωρεί ντροπιαστική τη συμπεριφορά του στο τελευταίο επεισόδιο.

Η δημοσιογράφος του Alpha σχολίασε με πολύ αρνητικό τρόπο την στάση της Χριστίνας στο παιχνίδι και την ατάκα της για το στήθος της που αποτελεί όπως είπε το «όπλο» της για να παραμείνει στο παιχνίδι καθώς και την απάντηση που έδωσε σε αυτό ο Αλέξης Παππάς.

Survivor 4: Η επίθεση της Γραμμέλη σε Αλέξη και Χριστίνα

«Εγώ θεωρώ, ως γυναίκα που έχω υποστεί bullying για το στήθος μου πολλάκις στη ζωή μου, ότι μια γυναίκα δεν θεωρεί όπλο της το στήθος της, με αυτόν τον τρόπο, σε ένα ριάλιτι. Δεν λες και για τις συμπαίκτριές σου, ως γυναίκα, ότι επειδή είναι πολύ γυμνασμένες είναι… Σουγκλάκος, δεν είναι ωραίο. Ξεκινάει μια σύγκριση που είναι λανθασμένη.

Η κάθε γυναίκα έχει το σώμα της και ότι χαρακτηριστικά έχει δεν αφορά κανέναν, ούτε τον Παππά που είναι χυδαίος στους χαρακτηρισμούς του, είναι ντροπή του. Το ρήμα βεντουζάρει… Θα έπρεπε να ντρέπεται ο Παππάς γι’ αυτά που λέει», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share