Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Καραγκιόζης ο Τριαντάφυλλος και Χατζηαβάτης ο Αλέξης»

Σκληροί χαρακτηρισμοί μετά το συμβούλιο

7 Απριλίου 2021 22:18
Survivor 4: «Καραγκιόζης ο Τριαντάφυλλος και Χατζηαβάτης ο Αλέξης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε επίθεση εναντίον του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά προχώρησε για ακόμη μια φορά στο Survivor ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος χαρακτήρισε τον μεν «Καραγκιόζη» και τον δε «Χατζηαβάτη».

Η ένταση συνεχίζεται στην παραλία ανάμεσα σε παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας. Ανάμεσα σε όσα αναφέρονταν, ο Τριαντάφυλλος επεσήμανε πως ο Κώστας έχει μάλλον σύμπλεγμα κατωτερότητας μαζί του, καθώς τόνισε το ότι αναφέρει το όνομά του κάθε φορά, που παίρνει το λόγο.

Survivor 4: Οι χαρακτηρισμοί του Κώστα για Αλέξη και Τριαντάφυλλο

Στην αντίθετη πλευρά, όμως, ο Κώστας και ο «Κόρο», με τον οποίο πρόσφατα έγινε χαμός σε αγώνισμα, συζήτησαν την πιθανότητα αποχώρησης της Χριστίνας, θεωρώντας πως θα είναι για καλό της μπλε ομάδας αγωνιστικά. Από το σχολιασμό του δεύτερου, βέβαια, δεν ξέφυγαν ο «Ντάφυ» και ο Αλέξης, λέγοντας πως ο ένας είναι «ο σύγχρονος Καραγκιόζης» και ο άλλος παριστάνει τον «Χατζηαβάτη».

Survivor spoiler 07/04: "Άντε γ@μ@σ@@ π@π@ρα" - Πλακώθηκαν στο ξύλο Κώστας και Ντάφυ όταν έκλεισαν οι κάμερες!

Survivor spoiler: Απίστευτα σκηνικά, για ακόμα μια φορά, στο Survivor 4 και με μεγάλο πρωταγωνιστή (ποιον άλλον;) τον Τριαντάφυλλο.

Τι συνέβη μόλις έκλεισαν οι κάμερες στο χθεσινό (06/04) συμβούλιο, όπως ανακοινώθηκαν οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση; Το "σώσε"! Συγκεκριμένα μόλις έκλεισαν οι κάμερες και οι παίκτες πήγαιναν προς τα βανάκια τους για να καταλήξουν στην κοινή τους παραλία, ο Τριαντάφυλλος φέρεται να έκανε σφοδρή επίθεση στον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 07/04:

Συγκεκριμένα ο Ντάφυ φέρεται να φώναξε, βγαίνοντας από το κτήριο, στον Κώστα "έλα τώρα να γελάσουμε! Ήρθες στον τάκο μαζί μου αλλά δυστυχώς σε ήθελα μόνο σου"! Αυτά φέρεται να ήταν τα λόγια του Τριαντάφυλλου προς τον Κώστα που έβγαλαν τον τελευταίο (και όχι μόνο) από τα ρούχα του.

Survivor spoiler: Τι συνέβη μετά το τέλος του συμβούλιου;

Ο Τριαντάφυλλος έχει καταλάβει πως έχει την στήριξη του κόσμου, όμως κάνει το λάθος αυτό να το εκφράζει σε κάθε ευκαιρία. Με τον τρόπο αυτό παύει να είναι αρεστός και σίγουρα θα το βρει μπροστά του! Μόλις λοιπόν έκανε επίθεση στον ζαχαροπλάστη της παρέας ο τελευταίος του είπε "σκάσε μας έχεις ζαλίσει τα @@@@@" με τον Τριαντάφυλλο να ξεσπά, για ακόμα μια φορά.

Πλακώθηκαν στο ξύλο Κώστας και Ντάφυ όταν έκλεισαν οι κάμερες!

"'Αντε γ@μ@σ@@ π@π@ρ@", φέρεται να είπα ο Τριαντάφυλλος με την κατάσταση να ξεφεύγει από τα όρια. Κάπου εκεί επενέβησαν και άλλοι παίκτες, κυρίως της μπλε ομάδας, με πρώτον τον Κόρο αλλά και τον... Τζέιμς, ο οποίος έτρεξε να υπερασπιστεί το νέο του συμπαίκτη! Μάλιστα αυτός είναι και ένας από τους λόγους που στο trailer του επεισοδίου της Τετάρτης (07/04) βλέπουμε τους Τριαντάφυλλο και Παππά να κράζουν τον Τζέιμς και να τον κατηγορούν πως είναι διπρόσωπος.

Όπως και να έχει το σημερινό επεισόδιο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον! Ποια θα είναι η αντίδραση του Κώστα Παπαδόπουλου, στην υποψηφιότητά του;

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share