Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Η εικόνα της Καρολίνας που κοιμάται με τον Ηλία είναι...»

Αποκαλύψεις από φίλο της παίκτριας της κόκκινης ομάδας

7 Απριλίου 2021 19:04
Survivor 4: «Η εικόνα της Καρολίνας που κοιμάται με τον Ηλία είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονη κουβέντα έχει φέρει για τους οπαδούς του Survivor η εικόνα της Καρολίνας Καλύβα να κοιμάται μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο, με έναν φίλο της πρώτης να σχολιάζει τα τεκταινόμενα.

Ο Ηλίας Ζωτάι μίλησε στο «Happy Day» για το θέμα, τονίζοντας πως η εικόνα τους αυτή ερωτική δεν είναι, από τη στιγμή που ο Ηλίας έχει σχέση. Παράλληλα, αποκάλυψε τον πιο μεγάλο φόβο της Καρολίνας.

Survivor 4: Η τοποθέτηση του φίλου της Καρολίνας

«Η Καρολίνα είναι ένα άτομο που δένεται με ανθρώπους και συνδέει το φιλικό κομμάτι με το εγκεφαλικό. Είναι κοντά με τον Κόρο, τον Ασημακόπουλο και τον Ηλία περισσότερο λόγω του τρόπου σκέψης της. Όταν δεν έχεις κάποιο συγγενή ή φίλο σου κοντά, έρχεσαι αναγκαστικά πιο κοντά με κάποιους ανθρώπους.

Η εικόνα τους αυτή είναι πολύ γλυκιά, αλλά όχι ερωτική. Είναι άσχημο να δημιουργούνται τέτοια θέματα, ειδικά όταν ο Ηλίας έχει μια όμορφη σχέση.

Είναι αγωνιστικά πολύ καλή η Καρολίνα. Ο μεγάλος της φόβος ήταν η πείνα και αυτό μου έλεγε, γιατί η πείνα σε κάνει να φέρεσαι διαφορετικά».

Survivor: "Σιχαμένη! Είσαι ένα φθηνό γυναικάκι" - Βρίζουν χυδαία την Καρολίνα στο προφίλ της!

Survivor 4: Τις τελευταίες εβδομάδες, οι πιστοί τηλεθεατές του Survivor έχουν παρατηρήσει μια απίστευτη... μετάλλαξη σε παίκτες του ριάλιτι, κυρίως της κόκκινης ομάδας. Μια από αυτούς που φαίνεται να έχει "τσαλακώσει" πολύ την εικόνα της είναι η Καρολίνα Καλύβα, μετά την συμπεριφορά της ως προς την Μαριάνθη.

Ο κόσμος που παρακολουθεί το Survivor φανατίζεται αρκετά με συμπεριφορές και καταστάσεις κι όπως φαίνεται από τα σχόλια που αφήνουν κάτω από τις φωτογραφίες της Καρολίνας στα social media, κάποιοι δεν την θέλουν καθόλου στο παιχνίδι. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share