Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 4: Φοβερή κίνηση της Άννας Μαρίας - Αποτύπωσε... στο σώμα της τη σχέση με Τζέιμς-Μπάρτζη

Δεν μπορεί να τους ξεχάσει!

7 Απριλίου 2021 18:14
Survivor 4: Φοβερή κίνηση της Άννας Μαρίας - Αποτύπωσε... στο σώμα της τη σχέση με Τζέιμς-Μπάρτζη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια φοβερή κίνηση προχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία μπορεί να έχει επιστρέψει στην κανονικότητα μετά το Survivor, με την ίδια να αποτυπώνει... στο σώμα της την φιλία με Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη.

Η Άννα Μαρία Βέλλη, που γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της, αποφάσισε σήμερα να περιποιηθεί λίγο τα νύχια της και έτσι έκανε ένα μανικιούρ αφιερωμένο στους δύο καλούς της φίλους.

Survivor 4: Τα νύχια της Άννας Μαρίας... με Τζέιμς και Μπάρτζη

Μάλιστα, στη φωτογραφία που ανέβασε εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τα νύχια της, ενώ έστειλε και την υποστήριξή της στον Τζέιμς και τον Μπάρτζη.

Άννα Μαρία Βέλλη νύχια Survivor

Survivor 4: Η τρυφερή ανάρτηση της Βέλλη για Μπάρτζη και Τζέιμς (photo)

Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην Ελλάδα, και όπως φαίνεται της έχουν λείψει ήδη πολύ οι κολλητοί της από το ριάλιτι επιβίωσης ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς.

Η ίδια συζητήθηκε όσο καμία άλλη τόσο μέσα στο παιχνίδι όσο και έξω από αυτό, με την ίδια να παραχωρεί στην εκπομπή Love It αρκετές αποκαλυπτικές δηλώσεις.

Η Άμι Γιάμι έκανε ξανά την εμφάνιση της στον χώρο του instagram και είναι μάλιστα και πολύ ενεργή, με την ίδια πριν μειρκές ώρες να προχωρά σε μια τρυφερή ανάρτηση για τον Νίκο και τον Τζέιμς.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για Νίκο και Τζέιμς

Η τρυφερή ανάρτηση της Βέλλη για Μπάρτζη και Τζέιμς

Survivor 4: Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας για τον Κώστα Παπαδόπουλο (photo)

Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε από τος ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο συνεχίζει να κάνει αναρτήσεις στα social media για το παιχνίδι, με τις περισσότερες να είναι άκρως χιουμοριστικές. Επίσης, ο Γιώργος Ταβλαδάκης μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τηλεθεατής. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώην τριάδα της Μπλε ομάδας Άννα Μαρία - Τζέιμς - Μπάρτζη.

Η Youtuber και δημοσιογράφος είναι μια από τις παίκτριες του 4ου κύκλου που δεν άκουσε και τα καλύτερα λόγια, με αποτέλεσμα την πρώτη φορά που βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση οι τηλεθεατές για την διώξουν από το ριάλιτι.

Η ανάρτηση της Βέλλη για τον Παπαδόπουλο στο Survivor 4

Χθες η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία έχει διαβάσει όλα όσα έχουν φτιάξει η γράψει για εκείνη στα social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα απίστευτο βίντεο με τον Κώστα Παπαδόπουλο που είπε... λάθος το όνομα της.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας μιλώντας για την αντίπαλο του, αντί για Άμι Γιάμι, την είπε Γιάμι Γιάμι. Το βίντεο του προφανώς, έγινε viral.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας για τον Κώστα Παπαδόπουλο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share