Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Αποκαλύψεις φίλου του Παππά για την κλίκα με Τριαντάφυλλο - «Ήταν μαζί από...»

Άγνωστο παρασκήνιο πριν καν πετάξουν για Άγιο Δομίνικο

7 Απριλίου 2021 17:32
Survivor 4: Αποκαλύψεις φίλου του Παππά για την κλίκα με Τριαντάφυλλο - «Ήταν μαζί από...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ένας φίλος του Αλέξη Παππά για την παρουσία του στο Survivor, αναφερόμενος στην κλίκα του με τον Τριαντάφυλλο, η οποία και σχολιάζεται έντονα στην παραλία.

Ο Στέφανος Τζήκας μίλησε για τον χαρακτήρα του ηθοποιού αλλά και για ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο, πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο.

Survivor 4: Το άγνωστο περιστατικό Αλέξη-Τριαντάφυλλου πριν πετάξουν

«Ο Αλέξης που ξέρω και βλέπω μέσα στο παιχνίδι είναι ένας πάρα πολύ ήρεμος άνθρωπος που δεν ανέχεται το άδικο. Ούτε εμένα μου άρεσε που είπε για την Άννα Μαρία ότι έφυγε το καρκίνωμα. Πιστεύω είναι εν τη ρύμη του λόγου. Πιστεύω ότι όλοι μεταξύ μας έχουμε χρησιμοποιήσει αυτή την λέξη, απλά σε δημόσιο λόγο ακούγεται εντελώς διαφορετικά και μπορείς εύκολα να κατηγορήσεις τον άλλον.

Τα μαλλιά του Αλέξη είναι άσπρα σε ένα μεγάλο ποσοστό, όμως για τις ανάγκες μιας σειράς τα ήθελαν κατάμαυρα. Τώρα που δεν τα βάφει βγήκαν διάφορα χρώματα.

Πήρα τον Αλέξη στο αεροδρόμιο να του πω καλό ταξίδι και ήταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο δίπλα και μου τον έδωσε. Το περίμενα ότι θα ενωθούν», είπε μεταξύ άλλων.

Survivor spoiler αποχώρηση 07/04: Οριστικά τα αποτελέσματα με ποσοστά! Αυτός ο παίκτης φεύγει

Survivor spoiler: Σας έχουμε από νωρίς τον παίκτη που αποχωρεί σήμερα (07/04) και τώρα σας έχουμε και τα ποσοστά που συγκέντρωσε ο κάθε παίκτης!

Σε μεγάλο ντέρμπι τείνει να εξελιχθεί η αποχώρηση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ψήφο ψήφο παίζουν 2 παίκτες για αποχώρηση με τον έναν να είναι όνομα βόμβα! Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο οπότε δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακόμα ποιος είναι αυτός που έχει αποχωρήσει. Ακόμα δεν έχουν κλείσει οι κάμερες που λέει ο λόγος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 07/04: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Survivor;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr αλλά και με βάση την ψηφοφορίαπου διεξάγεται από το πρωί στο Athensmagazine.gr έχουμε μια πολύ μεγάλη έκπληξη!

Ποια είναι αυτή; Ο Κώστας Παπαδόπουλος! Ο ζαχαροπλάστης συγκέντρωσε τεράστιο ποσοστό και κοίταξε στα μάτια τον Τριαντάφυλλο στη μάχη για την πρώτη θέση! Έτσι η παραμονή στο παιχνίδι κρίθηκε ανάμεσα στον Αλέξη και την Χριστίνα, με την τελευταία να αποχωρεί με μικρή διαφορά!

Survivor spoiler 07/04: Οριστικά τα αποτελέσματα με ποσοστά! Αυτός ο παίκτης φεύγει

Θέλετε να μάθετε τα ποσοστά;

  • Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου 39%
  • Κώστας Παπαδόπουλος 36%
  • Αλέξης Παππάς 14%
  • Χριστίνα Κεφαλά 11%

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share