Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Νέες «βόμβες» για τη σχέση Σάκη-Μαριαλένας - Άγνωστες πτυχές από τον χωρισμό και την επανασύνδεση

Το «ζουμερό» παρασκήνιο για τους δύο παίκτες!

7 Απριλίου 2021 17:05
Survivor 4: Νέες «βόμβες» για τη σχέση Σάκη-Μαριαλένας - Άγνωστες πτυχές από τον χωρισμό και την επανασύνδεση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες «βόμβες» πέφτουν για τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τη σχέση τους, καθώς δεν αποκλείεται αυτή, μετά από τις δύσκολες στιγμές που είχαν περάσει στην Ελλάδα, να επανασυνδέονται στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δύο παίκτες του Survivor πέρασαν... από κόσκινο στο «Happy Day», με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή να αναλύει το τι έχει συμβεί μεταξύ τους, με γνωστές και άγνωστες πτυχές. Το ζευγάρι πέρασε ένα έντονο έρωτα, ζώντας στο σπίτι του Σάκη στο Περιστέρι και, πριν χωρίσει άσχημα, είχε δώσει πολλές ευκαιρίες στη σχέση του.

Survivor 4: Όλο το παρασκήνιο της σχέσης Σάκη-Μαριαλένας

Κανείς εκ των δύο, μάλιστα, δεν έχει σβήσει τα κοινά τους βίντεο στα social media, με τον Σάκη να κάνει αίτηση αμέσως μετά από τη Μαριαλένα για το ριάλιτι επιβίωσης. Στη μέση μπαίνει και ο Γιώργος Λιβάνης, αν και φαίνεται πως μάλλον... μετανιώνει την επικοινωνία στο παιχνίδι με τη Μαριαλένα, αποστασιοποιούμενος όλο και περισσότερο, βλέποντάς την να έχει έρθει κοντά με τον Σάκη.

Και μπορεί η μητέρα της Μαριαλένας να επιχειρεί να δικαιολογήσει τα πάντα, αλλά δε μοιάζει τα καταφέρνει σε απόλυτο βαθμό, με το άλλοτε ζευγάρι να δίνει διαρκώς αφορμές πως μετατρέπεται ξανά σε... νυν.

Survivor 4: Αποκαλύψεις φίλου Μαριαλένας για τις σχέσεις της με τον Σάκη (Video)

Survivor 4: Συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Τετάρτης παραχώρησε ένας πολύ καλός φίλος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και έκανε αποκαλύψεις για τις σχέσεις της με τον Σάκη.

Ο Ανδρέας Τσαμπούκος μίλησε με πολύ καλά λόγια για εκείνη, και αποκάλυψε επίσης πως γνωρίζει τον νυν της, Γιώργο Λιβάνη.

Οι δηλώσεις του για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Βρίσκεται σε σύγχυση στο παιχνίδι. Ξαφνικά ήρθε ένας πρώην, μια πρώην - νυν. Η Μαριαλένα είναι ένα πολύ ηθικό στοιχείο κι ένα πολύ ηθικό παιδί και σοκαρίστηκε, σου λέει τώρα είναι έξω... αυτό, τώρα μπαίνει ο Σάκης... Από την άλλη όσο περνάει ο καιρός έχει ένα οικείο πρόσωπο μέσα που μέσα εκεί δεθήκανε. Εγώ πιστεύω απλά ότι δεθήκανε, έχουν τόσα χρόνια μαζί και βρίσκει μια παρηγοριά.

Τον ξέρω χρόνια τον Γιώργο Λιβάνη, έχουμε συνεργαστεί κιόλας. Οι κοντινοί της άνθρωποι ξέραμε ότι είναι σε σχέση μαζί του, λίγο πριν μπει στο παιχνίδι.

Μπορεί Μαριαλένα και Σάκης να έφτιαξαν τις σχέσεις τους αλλά δεν τα έχουν ξαναβρεί! Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους! Η Μαριαλένα τον Γιώργο τον ξέρει χρόνια

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share