Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Αποκαλύψεις φίλου Μαριαλένας για τις σχέσεις της με τον Σάκη (Video)

«Μπορεί να...»

7 Απριλίου 2021 16:22
Survivor 4: Αποκαλύψεις φίλου Μαριαλένας για τις σχέσεις της με τον Σάκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Τετάρτης παραχώρησε ένας πολύ καλός φίλος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και έκανε αποκαλύψεις για τις σχέσεις της με τον Σάκη.

Ο Ανδρέας Τσαμπούκος μίλησε με πολύ καλά λόγια για εκείνη, και αποκάλυψε επίσης πως γνωρίζει τον νυν της, Γιώργο Λιβάνη. Επίσης, η εκπομπή Ευτυχείτε προχώρησε σε μία αποκάλυψη που αφορά τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι δηλώσεις του για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Βρίσκεται σε σύγχυση στο παιχνίδι. Ξαφνικά ήρθε ένας πρώην, μια πρώην - νυν. Η Μαριαλένα είναι ένα πολύ ηθικό στοιχείο κι ένα πολύ ηθικό παιδί και σοκαρίστηκε, σου λέει τώρα είναι έξω... αυτό, τώρα μπαίνει ο Σάκης... Από την άλλη όσο περνάει ο καιρός έχει ένα οικείο πρόσωπο μέσα που μέσα εκεί δεθήκανε. Εγώ πιστεύω απλά ότι δεθήκανε, έχουν τόσα χρόνια μαζί και βρίσκει μια παρηγοριά.

Τον ξέρω χρόνια τον Γιώργο Λιβάνη, έχουμε συνεργαστεί κιόλας. Οι κοντινοί της άνθρωποι ξέραμε ότι είναι σε σχέση μαζί του, λίγο πριν μπει στο παιχνίδι.

Μπορεί Μαριαλένα και Σάκης να έφτιαξαν τις σχέσεις τους αλλά δεν τα έχουν ξαναβρεί! Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους! Η Μαριαλένα τον Γιώργο τον ξέρει χρόνια

Survivor spoiler : Φίλος της Μαριαλένας και του Σάκη αποκαλύπτει για πρώτη φορά την αλήθεια - Τι έγινε στα κάστινγκ

Φήμες που φουντώνουν μέρα με την μέρα, λόγω συγκεκριμένων πλάνων που έχουν κυκλοφορήσει, θέλουν την Μαριαλένα και τον Σάκη να είναι ξανά μαζί!

Για πρώτη φορά φίλος των δυο παιδιών που βρέθηκε μαζί τους στα κάστινγκ για το Survivor, αποκαλύπτει τους διαλόγους τους με την παραγωγή και ουσιαστικά αναφέρει πως όλα είναι σκηνοθετημένα!

Ο Σωτήρης Λαμαϊ, μάλιστα, κατάφερε να εξοργίσει την Κατερίνα Καινούργιου με μια συγκεκριμένη ατάκα που χρησιμοποίησε! Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share