Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 07/04, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

7 Απριλίου 2021 22:32
Survivor spoiler 07/04, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Η εβδομάδα κλείνει σήμερα (07/04) με αγώνα επάθλου ανάμεσα στους κόκκινους και τους μπλε! Ποια ομάδα κερδίζει; Το Athensmagazine.gr σας έχει το spoil.

Συγκεκριμένα σήμερα νέοι κόκκινοι και νέοι μπλε αναμένεται να αγωνιστούν για ένα έπαθλο, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα αν θα είναι φαγητού ή θα είναι κάποιο από τα μεγάλα που φέρνει ο Ατζούν! Και το καταλαβαίνουμε αυτό από το γεγονός πως στο trailer γράφει αγώνας επάθλου όταν πέφτουν τα πλάνα του αγωνίσματος και όχι έπαθλο επικοινωνίας που "έπεφτε" τις προηγούμενες Τετάρτες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, χτες οι κόκκινοι είχαν πολύ εύκολα έργο αφού επικράτησαν ακόμα πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 10-5 των μπλε και εξασφάλισαν την δεύτερη ασυλία αλλά και φαγητό! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αυτή την εβδομάδα να έχουμε τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση! Τον Τριαντάφυλλο, τον Αλέξη Παππά, την Χριστίνα Κεφαλά και τον Κώστα Παπαδόπουλο. Με την ευκαιρία μπορείτε να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία του Athensmagazine.gr σχετικά με το ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor 4 αλλά και στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler 07/04, οριστικό

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι. Όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Τετάρτης (07/04) θα έχουμε έναν κλασικό στίβος μάχης στη στεριά, όχι αυτόν με τις λάσπες και έναν στόχο που τον έχουμε δει και σε προηγούμενα Survivors αλλά όχι φέτος! Οι κόκκινοι απέδειξαν χτες πως όταν είναι στη μέρα τους δεν έχουν αντίπαλο, ωστόσο σήμερα αναμένεται να αγωνιστεί και ο Τριαντάφυλλος που ίσως φέρει ήττες στην ομάδα του που δεν είχαν υπολογίζει. Ποιος κερδίζει τελικά; Τι αναφέρει το Spoil του Athensmagazine.gr για το σημερινό επεισόδιο του Survivor;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Survivor spoiler 07/04

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Athensmagazine.gr σήμερα κερδίζουν οι μπλε! Παίρνουν εκδίκηση για την εύκολη ήττα τους την Τρίτη και απολαμβάνουν το έπαθλο.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share