Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Θα 'θελες»: Ο Παππάς σχολίασε τον... Παππά για την ευστοχία του στο Survivor!

Γεια σου Παππά, Παππά

7 Απριλίου 2021 13:06
«Θα 'θελες»: Ο Παππάς σχολίασε τον... Παππά για την ευστοχία του στο Survivor!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ο Νίκος Παππάς κάνει αποθεραπεία μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στον αχίλλειο και παράλληλα παρακολουθεί Survivor σχολιάζοντας και τις ατάκες του... συνεπώνυμού του.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Αλέξη Παππά ο οποίος ύστερα από μια εύστοχη προσπάθειά του σε ένα αγώνισμά, δέχθηκε τα εύσημα από τον συμπαίκτη του Ηλία Μπόγδανο.

Συγκεκριμένα τον συνέκρινε με τον Νίκο Παππά όσον αφορά την ευστοχία του και σε ερώτηση «τι τον έχεις», εκείνος απάντησε χαριτολογώντας «είναι αδερφός από δεύτερο, τρίτο ξάδερφο...»

Πώς το σχολίασε ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού; «Θα 'θελες...»

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Survivor 4: Απίστευτη επίθεση της «κόκκινης» κλίκας στον Ηλία - «Είναι σαν κατσαρίδα...»

Ο Ηλίας Μπόγδανος φαίνεται πως έχει μπει... στο μάτι της νέας «κόκκινης» κλίκας στην παραλία του Survivor, με τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο να συνεχίζουν να τον κατηγορούν, αυτή την φορά με αφορμή το νέο αγώνισμα ασυλίας.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Ηλίας, που αντιμετωπίζει και κατηγορίες για την ατομική ασυλία, ισχυρίστηκε πως είχε πρόβλημα στον αστράγαλο, έχοντας κατά λάθος περπατήσει πάνω σε κάρβουνα. Σε εκείνο το σημείο, τόσο ο «Ντάφυ» όσο και ο Αλέξης αμφισβήτησαν τον τραυματισμό του, θεωρώντας πως ίσως δε θα αγωνιζόταν επίτηδες, έχοντας και την ατομική ασυλία.

Survivor 4: Οι νέες «μπηχτές» Αλέξη και Τριαντάφυλλου για τον Ηλία

«Σύντομα ο Ηλίας θα είναι σαν κατσαρίδα, που τον χτυπάς με μυγοσκοτώστρα», είπε στην κάμερα για τις επόμενες πιθανές ψηφοφορίες ο Αλέξης, με τον Ηλία όμως να ξεκαθαρίζει, ότι δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και δεν είναι σαν τους συμπαίκτες του, που δεν αγωνίζονται για λόγους στρατηγικής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share